| BlancaFantasma a întrebat:

HEi TPU! am urmarit filmul "Pigs" pana la minutul 72 (online) iar acum nu-l mai pot vedea si mai sunt doar 12 minute! imi dati va rog un site unde sa-l pot devea pe tot ca am tot cautat in zadar si nu am gasit nimic?

2 răspunsuri:
| Kassandra_9578 a răspuns:

POI...eu cred netu e devina (dar nu de la RDS sau ROMTELECOM) mi s-a intamplat si mie doar ca.tre sa intri pe Network conections dai pe local area connections si CLICK pe disable. Apoi apesi iar pe local area...astepti 1 min si dupa aia te conectezi la net! Daca ai intrebari bagama la prieteni si mai vb! FUNDA?

| MistyLilyBella a răspuns:

Pai sigura ai fost pe un site de filme cunoscut de toata lumea care priveste filme acolo, pentru faptul ca se termina la minutul72.Ce trebuie tu sa faci e sa astepti 10 apoi sa dai inapoi si sa pui filmul pe minutul 72 daca se mai inampla asta vreodata, iar daca vrei sa continui de vazut filmul, da inapoi pe el si apoi alege minutul 72 si vezi restul in continuare. happy Chiar daca nu primesc fundita, sper ca o sa reusesti sa gasesti alte siteuri de filme daca te deranjeaza ca see intampla asta si intreaba care sunt cele mai bune siteuri ca sa pot sa-ti raspund daca vrei pentru ca acum nu am timp scuze. Succes!