Baietii astia . Sa n-ai incredere in nimeni, mai ales in baieti.
Te vrajesc cu vorbe pana ajung la " detinatie ". Apoi cand se plictiseste, cauta alta " destinatie ". Sfatul meu e sa " tragi " putin de el. incearca sa vezi daca te iubeste cu adevarat, nu doar vorbe. fa-i mici teste. nu stiu, orice. dar sa fi sigura ca te iubeste. daca se dovedeste ca te iub, atunci lupta pentru el. daca nu. mai sunt baieti. Bafta.
Din cate observ ceri un sfat, dar cand cineva iti spune parerea lui il contrazici sau ii vorbesti urat.Atunci de ce ai mai scris? Hai sa iti raspund si eu si sa ma contrazici si pe mine .Relatia voastra nu este deloc ok, o relatie nu este cu certuri si despartiri si tot asa.Iar baiatu asta nu doar ca nu te iubeste, dar isi bate joc de tine dupa bunu lui plac tocmai pentru ca stie ca il iubesti si te poate avea doar cu niste vorbe spune. Daca te iubea atat de mult de ce s-a ajuns la despartire? Si eu imi enervez sotul dar pentru aia nu divortam.Il enervam si inainte de casatorie si nu ne desparteam.O relatie nu este bazata pe certuri, despartiri si impacari.Nu crezi ca te multumesti cu mult prea putin? in fine imi racesc gura degeaba.Iti vei da seama singura la un moment dat ca aveam dreptate.Bafta!
Nu contrazic, pur si simplu am cerut un sfat la problema de mai sus. Pentru ca doar eu stiu cate o facut pentru mine, cate o trecut cu vederea, cate mi-o iertat. Nu imi place ca dupa un an in care el mi-o demonstrat ca ma iubeste, iar eu cer un simplu sfat sa vina cineva sa imi spuna ca isi bate joc de mine de parca ar sti toata situatia
Zici tu?
Da...fiind ca azi e cu tine maine e cu alta!
De unde reiese din ce am scris eu ca e cu alta? Ori esti batut-n cap, ori faci pe proasta
Bai...inteligent-o in primul rand sunt fata si in al doilea faci ce vrei nju trebuie sa sar in sus de cur nu team obligat sa crezi asta e pur si simplu parerea mea! Tamba Dracu!
Du-te si nu te mai intoarce Doamne prostii is unii
Du-te Dracu Uite Moldoveanca Unde Era Moldoveni astia ducetiva Dracu Va Uram Cu Limbaju Vostru 'is, fain etc.
Da tu esti chiar proasta, jur. Nu is moldoveanca Sunt din Hunedoara, stii unde e aia? Sau trebuie` sa iti desenez?
Stiu...oricum nu cred ca esti asa desteapta cum te dai
Daca nu ma cunosti, nu comenta