| Aliiiinaaaaa a întrebat:

As dori raspunsuri mai mult de la baieti >:" adica daca o fata v-ar intreba ceva pe facebook, ce intrebare ar fi?( in asa fel incat sa nu va supere si sa va imprieteniti usor ) Funda! :* Fara glume proaste puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| olivert1310 a răspuns:

Suntem multi si diferiti. Unii prefera ceva, altii altceva. Eu pot sa-ti spun ce as prefera eu, cu toate ca nu am facebook-imi place face to face.
Poti spune asta: -Buna, sunt mai timida de felul meu, crezi ca ma poti ajuta sa scap de timiditate? Este o intrebare care deschide multe subiecte pe urma, de la ea poti dezvolta multe si indrepta discutia in directia dorita. Pe mine nu ma supara nimic, atat timp cat nu este vorba de ceva vulgar sau injuraturi. Sau pur si simplu sa fiu salutat ca pe urma intervin eu. Daca doar saluti si apoi te intreaba baiatul de vorba, nu-l lasa sa astepte raspunsul tau, scrie imediat. Nimic nu ma deranjeaza mai mult pe messenger decat cand cineva ma intreaba de vorba si astept minute pana mai scrie ceva. Cand bagi in sema pe cineva te dedici discutiei si nu mai deschizi altele cu nimeni pana nu o termini pe cea curenta. Bafta.

2 răspunsuri:
| Antoonel a răspuns:

Orice,in limita bunului simt.

| ghinionistul112 a răspuns:

Eu am facebook-ul si daca ar fi sa ma intrebi pe mine, intrebarea ideala este daca esti sincer cand stai de vorba cu cineva sau cand iti cauti un posibil partener... asta ar fi si in mare parte, pe mine ma intereseaza ca aceasta fata care ma va intreba, in primul rand sa fie serioasa, nematerilista si care nu ma minte/insala, ca de altfel, nu pot continua discutia temandu-ma de vreo eventuala injuratura, refuz, evitarea dialogului si jignire.