Te cred ca tii la ea daca suferi dar chiar nu vezi ca ea nu ti-a fost o prietena adevarata? Adica cum sa rada de tine o prietena dar daca chiar ai face ceva de care ar rade toti colegii crezi ca ea te-ar apara sau ar pune o vorba buna pentru tine>? Nu! O prietena adevarata nu se comporta ca ea.
Pai e o tarfa.Nu vad de ce sa te doara ca scapi de o tarfa
Din 7 miliarde de oameni tu vrei sa fii prietena exact cu cine nu trebuie.Cu alte cuvinte : " nu merita sa shie pretena cu tini! ". Cauta-ti prieteni care sa te accepte si sa te ajute, pe cei care rad de tine nu ii poti numi nici macar straini, pentru ca relatia e incoradata ^-^
Inca odata iti spun : ai grija ce prieteni iti alegi, si evita scarbele.Toate cele bune!
Ia de mana si inceraca sa vorbiti despre asta, daca crezi ca e o prietena buna si merita sa incerci sa fie mai bun relatia voastra vorbeste cu ea, si daca o superi asta e adevaru incearca in asa fel sa inteleaga ca tu nu vrei sa faci rau, ca tu vrei sa fie totul ok
Eu in locul tau as fi dat-o uitarii cum si ea te-a dat pe tine. As fi incercat sa imi fac alta cea mai buna prietena si nu neaparat din clasa si de la alte clase (normal) iar cand s-ar fi certat cu ele si ar fi venit la mine nu as fi bagat-o in seama pentru ca mi-as fi dat seama ca doar ma foloseste ca pe o carpa. Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator ca tie dar acum am alta cea mai buna prietena care ma intelege si ma sprijina de cate ori am nevoie.