| andreutza161 a întrebat:

:* Aseara am fost cu parintii mei si cu o fetita impreuna cu parintii ei.Ne-am dat intr-o saltea gonflabila.Acolo am cunoscut un baiat ff. dragutz.Ne-am jucat impreuna,ne-am alergat,ne "loveam" unu' pe altu cu mingea,dar n-am apucat deloc sa vb pentru. ca, eram cu acea fetita si vroia sa ma joc cu ea si in + nu puteam sa o las balta pe acea fetita, nu cred ca ar fi inteles.Eu il plac pe baiatul ala pentru. ca mereu ne alergam si tot felul de chestii.Cred ca si el ma place pentru. ca doar noi ne jucam, pe prietenul lui nici nu-l baga in seama.Asa a trecut timpul si trebuia sa plecam. sad Ce parere aveti? Credeti ca si el ma place? Credeti ca ne mai putem vedea.

4 răspunsuri:
| heise a răspuns:

Ai cumva 6-10 sau 12 ani? Serios. E culmea. Acum la 9 ani fetele vor s**, iar alte pustoaice vor iubiti si viseaza la luni de miere. >.> (chiar daca am 14 ani, inteleg aceste chestii si stiu ca nu sunt pregatita nici trupeste, nici psihic pentru o relatie) Ai toata viata inainte. Si oricum, o sa gasesti pe altcineva. Dar daca tot "esti topita dupa el" incearca sa tii legatura cu el. Telefon, id, ceva.

| Seby90 a răspuns:

O adevarata poveste de dragoste.
Pai maine poti sa il ceri in casatorie, iar dupa aceea veti avea 2 copii frumosi si grasi.

Wake the f up. Ai probabil sub 14 ani, mai invatati si voi si ganditi-va mai putin la sex si dragoste si relatii, ca sunteti jalnici mai toti din multe puncte de vedere. Nu e special adresat tie mesajul ci in general.

On topic, f it, o sa mai schimbi 15 pana te casatoresti.

| CorinaaM a răspuns:

Cati ani ai? Huh?

| LoveMeForMe a răspuns:

WOW. Bine ca nu ai zis ceva de niho-niho.