| Sws_Ioana_1995 a întrebat:

Asta e o intrebare mai speciala pentru cine are timp sa o citeasca big grin Deci am o prietena pe nume Ana.Anei ii place de un baiat de 2-3 ( nici macar nu il cunostea laughing) ).Iar intr-o zi stateam cu ea si cu mai multe fete pe strada.Deodata a venit baiatul care ii place Anei pe strada noastra impreuna cu alti prieteni ( pe care ii cunostea). Dupa cateva zile s-au jucat adevarat/provocare pe strada fara Ana ( era plecata la mare parca big grin laughing ). Si atunci Andreea,cea mai buna prietena a Anei a fost cu acel baiat ( baiatul se numea Catalin si era in aceeasi scoala cu Ana big grin ). Cand a aflat, Ana s-a suparat iar Catalin s-a despartit de Andreea dupa 2 zile.Intre timp cam pana in toamna, Ana si Catalin au vorbit aproape in fiecare zi. Intre primavara-vara nu au mai vorbit asa de des.Vara din luna in luna mai vorbeau,nu pentru ca aveau ceva unul cu altul,pur si simplu nu s-au mai vazut.
Si intrebarea mea e: Catalin o mai place sau nu pe Ana? big grin
Iertati romanul,e foarte important pentru prietena mea, deci dau FUNDA happy :*!

5 răspunsuri:
| elyfel a răspuns:

Cam imi dau seama cine e Ana.Nu-ti fa griji daca nu te mai place, gases-ti altul big grin.Nu pot sa raspund la intrebare pentru ca nu stiu de cat timp se cunoasteau cei doi, daca erau prieteni apropiati.Nu pot sa stiu daca da sau nu pentru ca nu ai scris varsta.Nu stiu cat e diferenta dintre cei doi daca sunt adolescenti sau adulti.
Poate o mai place poate nu laughing Nu stiu ce e in capul lui Catalin laughing

| Sws_Ioana_1995 explică (pentru elyfel):

1 la mana...nu sunt Ana :l 2. la mana au aceeasi varsta :l

| elyfel a răspuns:

Da si ce varsta au?

| deliqventa13 a răspuns:

Daca atunci cand vorbeau, Catalin o lua la vorba.atunci este posibil

| Anonim1045 a răspuns:

Nu conteaza cine e Ana...
Conteaza ca baiatul a stat cu o alta fata cand ea era plecata, dar cand ea era acolo nu a avut curajul...
Nu ai niciodata incredere in cineva care se ascunde de tine, parerea meawinking
P.S. Intrebarea e "Catalin a placut-o vreodata pe Ana?"
Raspuns: Noi nu putem sa stim si poate ca nici tu.