| Swetlly122 a întrebat:

Asta este întrebare pentru băieți. Daca o fata va saluta așa din doua in doua zile, i-ați mai dat și voi semne și va baga și ea în seamă și ar fi și foarte drăguță și ce părere ați avea despre ea?

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că te vrea și că tu ești fraier, că apa aerul și fraierul nu se termină niciodată.

| adryang78 a răspuns:

Mi se pare clar că te place. Ia-ți inima în dinți și vorbește-i. happy

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aoleu. Ce spaima telenovelelor ai descris mai acolo?
Dar ce au fetele, nu mai saluta si ele? Daca un baiat te saluta, oare ce sa insemne asta? Ce... fetele saluta doar la ocazii speciale? Te saluta o fata si incepi sa crezi ca te si place? Sau poate nu inteleg eu bine, ca nu ai intrebat ceva... concret. Sau care ar fi intrebarea? Ce parere avem despre ea? Sa facem o caracterizare doar din ce ai zis tu acolo?
As putea sa zic ca e de treaba aparent, cam atat in mare. Doar nu o cunoastem. Sau vrei o descriere in raport cu situatia cu tine?

"Si ar fi foarte draguta", asta e... apogeul descrierii tale. Asta schimba tot chiar. Ne puteam da seama ca o placi, dar faptul ca ea e draguta, are nici o legatura cu faptul ca te place sau nu. Dar cum am zis, asta in cazul in care chiar asta ai intrebat :/
Ma gandesc ca sunteti undeva prin calasa a... 8-a? Asa pare.

Si lasand deoparte ironia, despre ea (cum ai spus) am o parere neutra big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare tu esti acea fata foarte draguta? As profita de ocazie si as cunoasteo

| mgtow a răspuns:

Ii zic ca pe mine ma intereseaza sexul... mai mult de atat nu o pot satisface. Daca ii convine sa impartim la jumate cand iesim in oras sau concediu merge si asa dar sexul pe 1-ul loc

| Jus7t a răspuns:

Ce părere aș avea eu de o fată care mă salută din două în două zile și pe care o mai bag și eu în seamă, care mai e și drăguță?
Zici că e drăguță dar depinde cine o percepe așa.
O percepe ăla așa sau se percepe ea pe sine așa?
Probabil că a doua variantă, nu zic că prima nu e posibilă, zic doar ce reiese din ce ai zis.
Părerea mea de ea nu e părerea care te interesează : adică părerea tipului ăla.
Oricum eu nu pot avea nicio părere de ea, din două rânduri scrise aici care nici macar nu au fost scrise cât mai clar îți dai seama că niciun om normal la cap nu ar putea avea o părere.
Deci răspunsul la întrebarea ta nu te ajută cu nimic, nu e niciunul al ăluia pe care tu îl placi no?

Poți încerca să îți dai tu seama ce părere are el de tine în funcție de cum îți vorbește, ce îți vorbește, cum se poartă cu tine și altele.

| Bizon95 a răspuns:

Daca ea te saluta prima si e chiar draguta, SI MAI ALES DACA ITI ZAMBESTE, DIN PRIMA, FARA NICI UN MOTIV, atunci PROST (sau gaga mic si stoobid) sa fii sa nu iti pice fisa ca te place si ca MERITA sa incerci sa vorbesti cu ea

iar daca, chiar nu iti pica fisa si ratezi ocazia, ca baiat, atunci esti chiar COMPLET DUS, si iti meriti soarta!