| Alejandra4785 a întrebat:

Baiatul pe care il plac e intr-o relatie cu alta fata iar el inainte sa fie cu ea ma placea pe mine si inca ma mai place.Relatia lor este formata din minciuni, fata aceasta l-a mintit de la inceput si i-a ascuns multe lucruri nu sunt de forte mult timp impreuna cam de vreo 2 saptamani.Mie inainte imi placea de acest baiat insa ma schimbam ca vremea ba imi place dupa aia nu mai imi placea dar cand am aflat ca e intr-o relatie am devenit foarte geloasa,I-am spus tot ce simt si ca tin la el iar el mi-a spus ca de ce nu i-am spus mai devreme ca tin la el altfel nu mai statea cu fata aceasta.El mi-a mai spus ca el tot pe mine ma iubeste si cand o saruta pe fata aceea se gandea la mine, mi-a spus ca nu vrea sa o paraseasca fiindca nu vrea sa o faca sa sufere. Fata aceea va pleca in Romania definitiv peste 1-2 saptamani, iar el mi-a spus ca dupa ce pleaca fata aceasta el vrea sa fie cu mine.
Ce parere aveti? Ce sa fac? Sa accept sa fiu cu el dupa ce pleaca fata aceasta? Voi ce ati face in locul meu? Ce sa fac sa fiu cu el sau sa imi vad de treaba mea si sa uit de el? Astept pareri.
Dau funda!

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Intai de toate, mai cresteti, dragi copilasi. straight face

| MskDesign a răspuns:

Nu accepta, dupa cum a spus si Hugs12345, este un profitor. Daca cineva iubeste o persoana, face tot posibilul sa-i fie mereu in apropiere.Sa nu te lasi pacalita.

| Kamiichu a răspuns:

Cred ca esti intr-un moment in care inima iti spune da, iar mintea nu. Ar trebui ca dupa ce pleaca fata aia sa-l lasi sa-ti demonstreze ca te iubeste. Cu totii facem greseli si cred ca fiecare meritam o a doua sansa, vezi cum se comporta dupa. Sper ca te-am ajutat, bafta!

| Lolităăăă a răspuns:

Nu accepta.

| Hugs12345 a răspuns:

Daca te iubea, din start statea cu tine nu cu fata aceea. Facea tot posibilul sa fiti impreuna, lupta. Si crede-ma lucrurile astea sunt numai vrajeli pentru a te ademen, vrea sa profite de tine.