| Annie186 a întrebat:

Hei, TPU!
Cand iti dai seama ca iubitul tau s-a plictisit de tine sau nu mai vrea sa fie cu tine? Am avut o cearta cu prietenul meu acum o saptamana jumatate, 2 zile nu am vorbit ca sa ne calmam amandoi dar dupa i-am dat mesaj si am incercat sa clarificam lucrurile. Acum, e mai rece dar imi raspunde la mesaje, trebuia sa ne vedem de 2 ori insa nu am reusit si nu stiu ce sa fac. Tin sa mentionez ca nu ma jigneste, glumim, radem, exact ca inainte doar ca e putin mai rece si mi-a zis acum cateva zile ca inca nu s-a hotarat daca ne impacam sau nu. P.S. Cearta a inceput de la reprosuri aduse de mine la nervi. Dau funda celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| SofiaAndreea a răspuns:

Pai avand in vedere ca cearta a fost cauzata de tine considera ca i-ai ranit orgoliul masculin, ceea ce te-a facut sa decazi in ochii lui, ca in ochii oricarui baiat de altfel (in astfel de situatii). Dar ceea ce trebuie sa faci e sa il il convingi cum stii tu mai bine ca nu a fost cu intenitie si sa ii demonstrezi contrariul. Nu uita ca trebuie sa ii oferi spatiu insa doar cat sa nu il faci sa creada ca nu iti mai pasa, si mai ales sa ii spui cat de mult tii la el dar asta fara sa ii dai senzatia ca ai devenit " presul lui" ( poate am fost cam aspra dar....ma intelegi) sper ca te-am ajutat si Mult SUCCES! :*

3 răspunsuri:
| Cici91 a răspuns:

Normal suntem baieti avem si noi orgoliul nostru! Chiar daca a fost din vina ta, daca tinea la tine trecea cu vederea! Nu sa-ti zica ca e nehotarat! Nu stiu de ce iti bati capul cu el, sunt o gramada de baieti pe lumea asta! El poate vrea sa te faca geloasa, sau poate s-a plictisit de tine si vorbeste cu alta fata, dar cel mai bine e sa iti vezi de viata ta! O seara cat mai frumoasa!

| Anna918 a răspuns:

Buna,
Dupa ce ai spus ca radeti impreuna si va distrati chiar si dupa certa inseamna ca indiferent daca veti mai fi impreuna sau nu cred ca veri ramane buni prieteni. Iti sugerez sa vorbesti sincer cu el si sa ii spui ce simti. Daca tu crezi ca nu mai vrea sa fiti impreuna ii poti sugera sa fiti prieteni. Daca tu inca il placi, din nou fi sincera. Va aprecia sinceritatea iti va spune ce simte. Nu fi trista, se poate rezolva totul mai repede decat crezi.
Mult noroc!

| Annie186 explică (pentru Anna918):

Multumesc de ajutor!