| aphrodite26 a întrebat:

Ce cadouri handmade pot face pentru familie de Craciun? In afara de banalele felicitari. Ceva care sa ii faca sa zica "wow". Stie cineva? Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| IVladut87 a răspuns:

Bună. De Crăciun Îți poți surprinde familia facand diferite lucruri handmade ca de exemplu Brad de Crăciun cu luminițe, Oameni de Zăpadă făcuți din capacele de la sticle, globuri decorative și multe altele. Ai un link http://www.hotdeco.ro/......e-de-tine/

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bratarile prieteniei, cani decorate cu marker pentru ceramica, genul ala de ceai pe care-l faci in casa cu felii de mar si portocala coapte la cuptor si le mai pui scortisoara in punguta aia, un tort, o prajitura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prăjituri

| Zaharia_Lorin_2000 a răspuns:

Salut! Poti face Origami, incepe intai cu modele usoare daca nu prea te pricepi, apoi progresiv mai grele, dar ai sa vezi ca inveti destul de repede. Pana la Craciun probabil vei face ceva impresionant. Sper ca te-am ajutat si, daca mergi pe mana mea, mult succes!

| IonelaBeaut2 a răspuns:

Tricouri decorative, canute, bani, sau cesi doresc cel mai mult membri familiei tale

| stefanita12 a răspuns:

Faci o scrisoare frumoasa, in care le zici ca numai esti virgina.O sa ramana wow toata saptamana

| aphrodite26 explică (pentru stefanita12):

Hahaha, problema e ca eu nu mint niciodata, nici macar in scris, deci nu e o idee prea buna!