| Swetlly122 a întrebat:

Ce părere aveți de fata asta? Ieri a ieșit cu un tip a venit de la 100 de km pentru ea, ea însă nu îl iubește, apoi după ce a plecat s-a dus la unu de 31 de ani ea are 19 sa doarma cu el că îi e drag de el, i-a trimis un uber și era ceasul 02 nu au făcut nimic sunt sigura, a avut doar un maiou pe ea și era așa timidă și încordată să doarmă cu el și nu vi se pare ciudat? E pusa pe golaneala dar când vine vb e așa timidă, e fata mare și de aia.E prietena mea, mai merita sa fiu prietena cu ea?

19 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sigur a facut ceva, nu merita pentru ca are coada in spate

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, merită 100%, că te învață cum se trăiește în republică.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Tu esti fata?
Si te referi la prietena ca... prietena si atat. Pai... atunci da. Daca va intelegeti ca prieteni, ce treaba are ce face? Daca nu te simti bine in preajma ei, atunci nu. Dar totul depinde de tine. Nu exista cuvantul "merita" in acest caz big grin

| cristimihailov a răspuns:

Fiecare isi ia deciziile de unul singur in viata si plateste pentru ele.

Cine suntem noi sa judecam?

| zilog a răspuns:

Așa așa să vină la noi ăștia mai virili că avem aparatul reproductiv mai matur și bani și mașină și ce să îi oferim
nu puștani ca voi care nu au bani de un hotel
si care nu ar sparge niciodata 2000 euro intr-un singur weekend cu o femeie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca te ai descris perfect pe tine happy

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si chiar si asa... din perspectiva cui ar intreba daca ar vrea sa mai fie prietena cu ea? A acelui "iubit" pierdut de la 100km departare? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Imda zice ca sigur nu o facut nimic cu el se pare ca e nostradamus sweetly nu stiu, mi greu sa cred ca ar avea prietena, poate una imaginara... intr o zi afirma ca are un iq foarte mare.pai nu se prea vede...

E Patricia :O

De fapt e relatarea experientei ei da o bagat-o pe prietena (inexistenta la inaintare )
daca te uiti la intrebarile ei iti vei da seama

Pare absurd sa ne intrebe pe noi daca mai merita sa fie prietena cu ea cand ea face exact aceleasi lucruri si exact cu de astia de 30 nici sa fabuleze frumos nu stie.dar eu o aplaud pentru initiere.
patricia ce nume frumos big grin

Ma refeream la cea din filmul Split big grin

De aia e pusa pe golaneala ca e fata mare rolling on the floor ahaha

| Swetlly122 explică (pentru anonim_4396):

Va rog nu mai faceți mișto și spuneți ce părere aveti

| anonim_4396 a răspuns (pentru Swetlly122):

Daca se comporta ok cu tine sinte respecta nu ar trebui sa te intereseze viata ei intima, si nu faceam misto avand in vedere ca si tu tot asa esti. cine se aseamana se aduna. da i pace fetei, ar trebui sa ii explici ca nu e ok sa se vada cu mai multi sa aleaga o singura persoana pe care sa o iubeasca nu sa ii schimbe ca pe sosete.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Swetlly122):

De sweetly iubirea mea nu fac eu misto love struck tare draga imi esti laughing ti pup sa fi cumintela.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ziceai odata ca ai IQ foarte mare laughing ce ne mai intrebi pe noi? ar trebui sa stii tu daca merita sau nu, doar ai un IQ foarte mare big grin

| tup3u a răspuns:

De ce ești așa sigură că nu au făcut nimic? happy

| Yrem3119 a răspuns:

Daca esti prietena, esti pana la capat indiferent cum e persoana aia, din moment ce ai ales o ca prietena banuiesc ca aveti ceva lucruri in comun. Daca tu vezi ca e gresit in ce face sfatuieste-o, deschide-i ochii, ar fi cel mai frumos din partea ta!winking