Tu esti fata?
Si te referi la prietena ca... prietena si atat. Pai... atunci da. Daca va intelegeti ca prieteni, ce treaba are ce face? Daca nu te simti bine in preajma ei, atunci nu. Dar totul depinde de tine. Nu exista cuvantul "merita" in acest caz
Fiecare isi ia deciziile de unul singur in viata si plateste pentru ele.
Cine suntem noi sa judecam?
Așa așa să vină la noi ăștia mai virili că avem aparatul reproductiv mai matur și bani și mașină și ce să îi oferim
nu puștani ca voi care nu au bani de un hotel
si care nu ar sparge niciodata 2000 euro intr-un singur weekend cu o femeie
Pai si chiar si asa... din perspectiva cui ar intreba daca ar vrea sa mai fie prietena cu ea? A acelui "iubit" pierdut de la 100km departare?
Imda zice ca sigur nu o facut nimic cu el se pare ca e nostradamus sweetly nu stiu, mi greu sa cred ca ar avea prietena, poate una imaginara... intr o zi afirma ca are un iq foarte mare.pai nu se prea vede...
E Patricia :O
De fapt e relatarea experientei ei da o bagat-o pe prietena (inexistenta la inaintare )
daca te uiti la intrebarile ei iti vei da seama
Pare absurd sa ne intrebe pe noi daca mai merita sa fie prietena cu ea cand ea face exact aceleasi lucruri si exact cu de astia de 30 nici sa fabuleze frumos nu stie.dar eu o aplaud pentru initiere.
patricia ce nume frumos
Ma refeream la cea din filmul Split
De aia e pusa pe golaneala ca e fata mare ahaha
Va rog nu mai faceți mișto și spuneți ce părere aveti
Daca se comporta ok cu tine sinte respecta nu ar trebui sa te intereseze viata ei intima, si nu faceam misto avand in vedere ca si tu tot asa esti. cine se aseamana se aduna. da i pace fetei, ar trebui sa ii explici ca nu e ok sa se vada cu mai multi sa aleaga o singura persoana pe care sa o iubeasca nu sa ii schimbe ca pe sosete.
De sweetly iubirea mea nu fac eu misto tare draga imi esti
ti pup sa fi cumintela.
Daca esti prietena, esti pana la capat indiferent cum e persoana aia, din moment ce ai ales o ca prietena banuiesc ca aveti ceva lucruri in comun. Daca tu vezi ca e gresit in ce face sfatuieste-o, deschide-i ochii, ar fi cel mai frumos din partea ta!