| Bizzle a întrebat:

Ce părere aveţi despre persoanele false/prietenii falşi?

Răspuns Câştigător
| mere2000 a răspuns:

Prietenii falsi ti-au fost odata prieteni, Dar au considerat ca e mai bine sa te barfeasca si sa te puna in situatii cat mai jenante (poate chiar sa te si batjocoreasca)., decat sa te sprijine la greu..pt ca este mai usor. Prietenii falsi iti sunt prieteni doar daca esti popular sau..iti sunt prieteni pentru ca vor ceva de la tine. Au un scop. Concluzia: nu te increde in nimeni. Nu stii ce persoane iti vor binele sau raul. Nu incepe o relatie de pritenie acum, cu cineva. Mai ales daca nu esti sigur de el/ea. Pentru ca in viitor vei suferi. Pt un animal. Prieteni adevarati..rar gasesti.

12 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Persoanele false sunt peste tot in jurul nostru, a devenit o normalitate. Prieteni falsi nu exista, exista prieteni si atat, iar ipostorii din viata noastra trebuie sa fim capabili sa-i ocolim.

| doreal a răspuns:

Oamenii falsi sunt si ei oameni. Fiecare face ce alegere vrea, cum vrea sa isi petreaca viata. Falsitatea nu e chiar asa de buna dar fiecare face ce vrea. Nu ti se pare corect? Daca el e asa, nu poti tu sa il schimbi. Tu trebuie sa faci diferenta dintre bine-rau, intuneric-lumina.

| Lαrisα a răspuns:

Prietenii falsi nu iti sunt prieteni.

Răspuns utilizator avertizat
| SabinaQueen a răspuns:

Sunt niste persoane oribile, nu pot sa-i privesc.

| Ammizzu a răspuns:

La cat de falsi sunt la fel de "falsa" este si parerea mea despre ei. Nimanui nu ii plac acesti oameni

| LanGooP a răspuns:

Ei sunt intr-un fel niste lasi. Ei nu te ajuta, dar se prefac; Ei nu te sustin, ei doar iti vor raul.Ei nu te vor ca prieten, ci doar ca o unealta pentru ajutorul lor happy

| andreimrm a răspuns:

Sunt oameni invidiosi, care trebuiesc tatati cu indiferenta, pot face orice pentru a profita de tine, si te pot rani la fel de usor, trebuiesc tinuti mai la distanta.

| RainbowFade a răspuns:

Parerea mea e ca nu ii poti numi prieteni.Adica sunt falsi... poate... dusmani.Dar nu Prieteni falsi.Ne trezim ca Florin Salam?

| Velea_Georgian_1998 a răspuns:

Sunt de ne bagat in seama, cu ignoranta trebuie tratati... dupa parerea mea ala nu e omrolling on the floor)

| LoveLike2334 a răspuns:

Eu cred ca acesti prieteni falsi sunt tot mai buni de manipulat ....deoarece ei incearca sa intre pe sub pielea ta cu orice pret...tu oricum trebuie sa-ti dai seama ca nu e un prieten adevarat, un prieten adv nu face doar ce zici tu, iar cei falsi fac doar ce faci si tu, asa ca cand ti-ai dat seama de caracterul lui, icearca sa te feresti, sa stii ca un prieten fals e mai rau ca un dusman deal tau, sper ca ti-am fost de ajutor, FUNDA?

| lulu95 a răspuns:

Sunt insuportabili si nu are sens sa te imprietenesti cu ei

Întrebări similare