| JojoLino888 a întrebat:

Hei TPU ce sa fac sad sad mai avem cateva saptamani de scoala iar prietenul meu mo pus sa aleg intre scoala si el, el trebuie sa mearga in Italia si sta 6 lunicrying( si ii e frica sa ma lase ca nu are incredere in minecrying ce sa fac, cum sa fac sa nu merg la scoala, daca merg stiu ca se desparte de mine chiar el mi-o spus asta, nu vreau sa il pierd din cauza asta avem 7 luni impreuna crying nu vreau sa se termine totul aici, eu am 16 ani si el 18 ce sa fac va rog spunetimi, fara misto, i-am spus ca nu merg, dar ai mei ma omoara daca afla, ai mei se gandesc sa iau bacul, si ecum sa fac doar 10 clase,el mi-o spus ca daca te gandesti sa mergi la scoala sa il las in pace, dar nu pot,am favut atatea impreuna,am trecut printre atatea, ce sa le spun la ai mei ca de ce nu merg, sau cum fac cu profesorii,cryingeu il astept chiar daca nedespartim, ce sa fac crying

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu te prosti si termina scoala.
Sincer prietenul tau este foarte posesiv si un tampit, daca nu vrea sa te lase sa termini scoala, mai ales ca perioada nu este mare, cl. a X-a termina cursurile pe 24 iunie.
Si au foarte mare dreptate parintii tai, atunci cand vor sa termini liceul.
De altfel, fara acordul lor, nu poti pleca in strainatate, atata timp cat esti minora.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Sa iti dau un exemplu..acum 7 luni o fata de 16 ani a plecat in Italia cu iubitu'su, iubindu-se foarte mult. Ea si-a lasat scoala, tot pentru el. Acum, dupa 6 luni si-a dat seama ca nu e asa usor sa traiesti cu cineva,sa ii faci mancare,curatenie,apar si probleme in relatie,si acum vrea sa vina acasa. Ii pare rau, ar vrea sa reia scoala, dar e complicat. Si vezi tu, esti mica, inca nu stiu cu ce se mananca lucrurile astea si nu are rost sa iti lasi totul pentru un pustan care te obliga sa pleci cu el.

| Cosmin86 a răspuns:

1. Prietenul tau e COMPLET IDIOT

2. Daca dupa 7 luni amarate te iei dupa un IDIOT si iti distrugi viitoriul, esti extrem de REDUSA

| FABULOSUL6000 a răspuns:

E cretin, scapa de el!

| spaghetty a răspuns:

Nu inteleg de ce sunteti atrase de cacati de astia. Stai acasa, du-te la scoala, ai 16 ani, WTF. Iti dai seama cati ani mai ai de trait si cati baieti o sa cunosti? Poti sa-l parasesti tu pe el dinainte.

| Emoji a răspuns:

Ii spui,, Prietene, trebuie sa termin scoala. Tu ai terminat scoala. Tu cum te-ai simti daca ai alege dintre mine si școala? Adica am nezoie si de tine si de scoala. "