Dar pe tine cine să te înțeleagă?
Dacă nu vrea să se certe, nu e bine. Dacă te lasă să pleci, nu e bine. Dacă te acceptă, nu e bine.
Cine sa va mai inteleaga si pe voi...
Nu confunda timiditatea cu prostia, daca mai faci multe figuri poate se satura de tine intr-o buna zi si-ti da papucii.
Baiatul ala e chiar intelept, nu-ti dai tu seama, inca!
Face asta ca ii place de tine si nu ar vrea sa te piarda si te lasa pe tine la "conducere,, de aceea ce decizi tu e sfant pentru el. Totusi vrea sa fie cu tine dar nu vrea sa cerseasca iubire de la tine devreme ce numai te place dar nici tu nu-l iubesti din cate imi dau seama Un lucru e sigur: relatia voastra daca nu se schimba nu va rezista!
Dacă e de acord cu tine, nu e bine, pare suspect.
Dacă nu se ceartă cu tine, iar nu e bine.
Cum e bine? Nici cum.
Din ceea ce spui tu nu prea sunteti impreuna. Si la distanta si cu faze din astea... Incearca sa te pui si in locul lui sa vezi cat poate fi de frustrant, cum face tot nu e bine. Sunteti parteneri de dialog pe net si cam atat, parerea mea.
Joaca de copii intre voi.Pai decide-te ce vrei.Nu cred ca e timid.E la fel de indecis ca tine sau are pe altcineva.Un lucru sa stii daca un baiat raspunde greu inseaman ca ceva sau cineva este mai important pentru el decat tine. Unul interesat te cauta el si raspunde foarte promt.Asta pot sa-ti garantez.Si nu sunt de acord ca tu sa-l cauti. Daca e interesat te cauta el, daca raspunde doar daca tu il cauti, iti raspunde numai pentru ca ii flatezi orgoliul de barbat ca l-ai cautat.
Mai multe posibilitati:
1. Nu-i pasa de tine asa mult si e in relatia asta mai mult de plictiseala.
2. Nu-si pune mintea cu tine si te lasa in toanele tale.
3. Poate asa e felul lui, calm, sa nu se certe, sa nu se enerveze, etc.
Daca tu cauti o cearta cu el sau incerci sa-l testezi spunandu-i ca-l parasesti si alte prostii, problema e la tine.
Posibil să fie virgin, uni băieți care sunt virgini sunt timiz și își găsesc cu greu fata potrivită, și când o găsesc fac tot posibilul să o facă fericită așa cum a făcut ea când a acceptat să fie cu el. Sper să te ajute răspunsul meu. BDW ai grijă fiind că dacă îl presei chiar și cel mai timid băiat te poate părăsi. O_o
Hai să-ți spun eu cum stă treaba. Băiatului ăsta nu-i pasă de tine, de-aceea îi e indiferent dacă te desparți de el sau nu. Și mă rog, ce om normal la cap, aflat într-o relație, ar spune că nu-i pasă dacă e înșelat?! Între voi e doar o joacă de copii, asta nu e în niciun caz relație. Vrei relație? Atunci ieși cu un tip în realitate.
Astea sunt niste copilărie.Voi vorbiti sa nu va plictisiți si nu stiu de ce iti mai bati capul cu asta.
Mario1996 întreabă: