| Anonimms128 a întrebat:

Hei TPU credeti ca e ok mama mea care e in Germania sa nu ma ajute deloc,(stau la bunicii de la 5 saptamanii )Ei sunt divortati voiau sa ma lase in matern dar m au scos bunicii din partea tatalui eu am ramas pe numele mamei iar ea imi zice ca se va alege praful de mine, Ca voi fii un nimeni si etc, Si nu ma ajuta cu nimic mi-a trimis 100euro in 3 luni iar pe sora mea 17 ani a ajutat o cu sarcina sa cumpere ce e nevoie la copil, Din nou in caine a bagat 1000€ iar mie imi spune ca n-are banii pentru mine si au luat o masina noua si tit asa zice ca n-are banii sa-mi trimita mereu ma judeca si dă vina pe familia tatalui si cica de asta nu trimite banii mda totusi sunt fata si am nevoile mele credeti ca e ok sa faca o mama asa?, Mai am o sora de 2 ani Iar ei i-a facut alocatia la cea mica si statul german a oprit-o pe a mea, Cum pot rezolva macar cu alocatia stiti careva? Dau funda, si scuzati ca am scris asa mult!

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Asa sunt unii parinti. Au un copil preferat si pe celalalt il neglijeaza. Nu stiu care e motivul pentru care mama ta nu te agreeaza dar poate nici tu nu incerci sa te apropii de ea, sa aveti o relatie mai apropiata. Dpdv legal daca esti minora mama ta e obligata sa te sustina financiar. E obligata chiar pana la 26 ani daca urmezi o facultate deci raspunsul la intrebarea ta e nu, nu e normal

| Anonimms128 explică (pentru Furnicuta000):

Eu incercam in fiecare zii sa-i scriu mereu doar se uita la mesaje nu raspundea.

4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Poate fi dată în judecată pentru abandon de familie. Asta o pot face bunicii tăi.

| Anonimms128 explică (pentru gabicoo):

Bunicii nu prea se pot deplasa bunica e la pat...

| gabicoo a răspuns (pentru Anonimms128):

Bănuiesc că ai un unchi sau o altă rudă mai tânără decât bunicii tăi, care se poate ocupa de problema ta. Să contacteze un avocat.