Spune-le ca ar face un suflet fericit, iar Dumnezeu "ii va premia".O fapta buna ar ajuta mereu.Alta varianta e sa ii rogi foarte frumos, dar sa nu exagerezi.Intreaba-i daca in copilarie cel putin odata au fost fericiti pentru ca li s-au facut daruri.Mai multe nu mai stiu deci cauta pe net)
P.S.:Nu te supara, dar e o suma cam mare
Degeaba te ofuști - și să înnoate în bani părinții tăi NU ar trebui să-ți cumpere NICIODATĂ așa ceva.
50 de milioane? Bă nene, e enorm.
Felicitări părinților tăi că nu-ți cumpără!
Peste 10 ani ai să le mulțumești!
Cu banii ăia îmi iau o maşină reală, nu un kart pentru plimbat prin curte...
Pai este o suma de bani foarte foarte mare. Oricat te-ai ruga de ei nu cred ca iti va lua.Gaseste ceva mai ieftin, nu la 50 de milioane.
Lol, banii va ocolesc si tu vrei kart? Ce s-a intamplat cu copiii de pe vremuri cand ceream doar 1 acadea, 1 inghetata, 1 lucru dulce? Acum copiii cer kart-uri la naiba, peste 10 ani copiii de 4 ani vor cere curve...
Eu ti-am cerut o solutie nu sa-mi spui ce cereai cand erai mic. E un kart cu pedale. Sunt intr-un cerc vicios pentru ca noi iarna avem bani de el dar nu mi-l cumpara pentru ca cica sta degeaba pana la vara. Iar eu sunt amanat pana la vara cand nu avem bani de el.
Daca face asa inseamna ca nu vrea sa iti cumpere kartul...