| Swetlly122 a întrebat:

Cum mă pot abține să nu îi mai răspund cuiva la mesaje? Vreau sa scap de tot dar mi-e așa sa nu răspund dar vreau să mă și caute, acum vreau să îmi scrie doar ca sa îl las cu seen și nu știu de ce nu îmi scrie.

9 răspunsuri:
| ancaval a răspuns:

Spune-i, să știe cum stă treaba.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă vrei să îl lași cu seen, de ce să îți mai scrie? happy

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

E fetita, chiar esti interesat de logica pe care oricum nu o are?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Ea zicea că are 17 probabil 18 are acum sau? Odată o pus o întrebare că pune toate întrebările că sa mai primească și ea o notificare mi sa făcut instant milă de ea sad

Anul asta a dat bacul deci are 18-19. dovada ca diferente mari intre varsta cronologica si varsta mentala.

Apropo, daca as putea, as reactiona cu,, tristete" la raspunsul asta. :'(

| anonim_4396 a răspuns (pentru Nemessys):

Daca unul cu sindrom down a luat cu 7 bacul poate și ea ci e știe din ce cauza e ea așa daca chiar are 18 și gândește așa nu prea e ok da nu e nimeni în măsură să o judece nu se știe prin ce o trecut saraca. Nu cred că e fetița atata poate dar daca chiar e și ne minte sa ii fie rușine și eu mă întreb la 18 ani cum sa ai gândirea asta e freak but who know
Ori e un retard la mijloc daca chiar are 18 ori o avut probleme în copilărie de aia o și pus întrebarea că s-ar duce și la canin numai sa nu stea acasă deci cred că are ceva probleme cu părinții.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cămin*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ori vrei sa scapi de tot ori vrei sa te caute hotsrestete nici tu nu ști ce vrei nu ii mai răspunzi simplu daca asta simți asta faci, fa ceea ce simți. De ce sa îl lași cu seen vrei sa faci pe interesantă și nu ști cum? Nu cred că îți va ieși. Pai ști prov prost sa fi noroc sa ai, tu ești și proasta și lipsită de noroc. Ești dezorientata rău nu prea ști pe ce lume trăiești tu tare mi că într-o zi vei fi o victimă a cuiva în care îți vei pune încrederea prea multi dubioși o arzi.