| AndreeaKsjdj a întrebat:

De 2 saptamani sunt impreuna cu un baiat si ne intelegem perfect.
Parinti lui stiu de relatia noastra si chiar ma cunosc.
El e verisorul unei bune prietene de ale mele si tatal lui cu tata se cunosc.
Si habar n'am cum sa'i zic lui mama ca am prieten puppy dog eyes
Cum as putea sa'i zic?puppy dog eyes
Am 13 ani jumate!

FUNDA!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Inainte de a face prostii, vezi daca nu cumva iti faci parintii de rusine. Crezi ca tatal tau, va fi mandru atunci cand va afla? Daca da, atunci totul este bine si poti linistita sa-i spui si mamei tale.

| Blu3Smyle a răspuns:

Mh... si eu ma pun in aceeasi situatie uneori e mai complicat dar crede-ma ca poate stie deja de la parintii iubitului sau no... dar ar fi frumos sa-i spui tu dar nu stiu daca o s-o faci daca nu ai curajul spune-i la iubitul tau sa vina mai des pe la tine si atunci mama ta poate te intreaba daca e iubitul tau si tu raspunzi cu "da" si daca te intreaba de cand zici ca de putin timp sa nu creada ca nu iai spus mai devreme(dar cel mai bine ar fi sa-i spui tu) Funda?+primul raspuns

| Anonima170 a răspuns:

Daca tatal tau stie de relatia voastra totul este relativ bine si poti sa-i spui mamei tale cu usurinta.Normal ca iubitul tau nu trebuie sa fie mai mare ca tine cu foarte mult pentru ca atunci mamei tale nu-i va placea si nu va v-a lasa sa fiti impreuna.Dar cel mai important este sa nu fi facut vreo prostie cu iubitul tau pentru ca inca esti mult prea mica si daca ai facut cel mai bine este sa le spui parintilor tai(doar daca sunt intelegatori si daca nu sunt intelegatori v-a trebui sa stii singura ce sa faci in asemena momente si etc.)

| 1RoxaNNa a răspuns:

Pai,te fastacesti pe langa ea, apoi ii pui intrebari de genul:-Mami, la cati ani imi pot face un prieten?" sau ii spui ca un baiat te tachineaza... dupa o saptamana in care ii tot spui asta, ii spui ca incepe sa iti placa de el si...gathappy.