| meneco a întrebat:

Hei TPU de aproape 3 ani mama sa divortat de tata si a plecat in Spania aici a inceput sa lucreze si avea un colec de munca mai nebun peste ceva timp au incepu sa locuiasca amandoi in chirie el trebuia sa se casatoreasca sa isi ia actele pentru a putea sta aici in Spania si s-a casatorit cu sora mamei mele asa de fatada dar nu a stat mult asa si s-au despartit a ramas el cu mama necasatoriti cu timpul el sa ingragostit de mama pentru locuiau impreuna lucrau deci erau tot timpu impreuna si au stat asa timp de 1 ani cand eu am venit in vacanta aici am descoperit poze cu ei doi la restaurant ca se tineu de mana ca se pupau multe poze cu ei impreuna si scria amor adica iubit iubita mi chica mi nina adica fata mea ei zic ca vor sa aiba dovezi pentru daca se vor casatori sa isi ia el actele iar sora mea a gasit discuti cu ei doi pe facebook ca si la lastat deschis el dar am incercat sa vb cu mama de multe ori dar ea nu recunoaste nimic eu nu il suport pe omul asta a devenit deja o opsesie pentru mine am cosmaruri cu el deja imi vine sa il omor dar cel mai mult ma omoara gandul ca eu trebuie sa plec in Romania si ca ei doi o sa ramana iar singuri si dorm in acelasi pat si prima data mama se ruga de mine sa raman aici la scoala si acum nu mai vrea cand eu vreau si nu recunosc nimic amandoi deci practic traiesc intr-un stres continuu ori cate pastile as lua nu ma ajuta tremuri tot timpul pentru pe omul asta am atata ura cat nu am avut pe nimeni in viata mea deci mia distrus viata copilaria si familia ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

N-ai ce face, impaca-te cu ideea ca maica-ta are dreptul sa-si refaca viata asa cum vrea si tu trebuie sa-i respecti decizia. Incearca sa te porti frumos cu mama ta iar pe individ poti sa-l ignori. Iti faci singura rau si numai tu esti de vina.
Nu spui ce varsta ai, dar nu este obligatoriu sa stai cu ei, daca ai unde sta te poti intoarce in Romania si o sa-l vezi rar si-ti va trece ura. Si gandeste-te ca nu el a distrus casatoria mamei, pe aceasta au distrus-o neintelegerile parintilor. Numai bine!

1 răspuns:
| eek a răspuns:

E alegerea mamei tale..nu poti sa impui cuiva pe cine sa iubeasca..chiar daca tu simti ca nu e o persoana buna. nu poti decat sa vorbesti cu mama ta si sa i spui ce simti cu privire la omul asta... nu stiu daca o sa aiba vreun efect..nu stiu cati ani ai si ce putere de convingere ai asupra mamei tale.dar poti sa incerci. daca nu te bag in seama deloc..atunci trebuie sa accepti si sa te obisnuiesti cu ideea...iar cand te mai duci pe al mama ta nu poti decat sa l ignori.