| anonim19987 a întrebat:

Hei TPU! Deci am 14 ani fac 15 ....Si am ramas insarcinata, Ce as putea sa fac e o greseala nu voiam sa se intample asa ceva! Va rog ajutati-ma nu stiu cs sa fac ...Nu am o familie chiar buna si unita (sunt crescuta de bunicii)parintii divortati si plecati! va rog nu ma judecati am destule! multumesc.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
41 răspunsuri:
| anonim19987 explică (pentru Freya1):

Nu am curajul nici in ochii sa i privesc ei ma stiau un copil cuminte pus pe scoala, neavand prietenii si anturaje stiau ca sunt cuminte

| Freya1 a răspuns (pentru anonim19987):

Pai și cam ce crezi ca o sa se întâmple? Nu o sa observe ca ești gravida și nasti un copil?

| dullcat a răspuns:

Decizia aceasta trebuie sa o iei impreuna cu bunicii.

Mai putin si se vede burta mie teama de fratele meu

Pai și dacă e asa ce avort crezi ca mai poți face?
Pana la 9 săptămâni poți face medicamentos.Iar după prin aspirație, dar nici de cum când deja ti se vede burta asa ca nu mai ai cum sa faci avort.Iar sa îl dai spre adopție habar nu am dacă e o soluție, ca de născut tot îl nasti și ai tai tot vor ști.

Stiu mi e asa frica nu vreau sa l dau spre adoptie pana la urma e bucatica din inima mea

Mai ai o varianta, dar întâi d eroare încearcă cu familia. Daca nu se poate sa te ajute exista centre pentru mame singure.

| haileewatson a răspuns:

Tatal copilului are 23 de ani? Stiai ca ceea ce a facut barbatul asta e ilegal? De ce nu il denunti la politie?

| anonim19987 explică (pentru haileewatson):

Ca e tatal copilului meu nu as putea sa i fac rău, eu nu am rautatea in inima.

| haileewatson a răspuns (pentru anonim19987):

Adica el are voie sa iti faca rau, dar tu nu?

Esti doar un copil naiv…

| anonim19987 explică (pentru haileewatson):

Nu a fost cu intenție am gresit amândoi asta e viata merge inainte cu bune si rele