Si eu sunt sigur ca te place. Ce sa zic... incearca sa il lasi sa se apropie cat mai mult de tine ca sa prinda curaj, incearca sa ii arati ca te simti bine in preajma lui ca sa prinda curaj. Poti chiar sa ii spui ca si tu il placi, eu nu sunt de acord cu conceptul de "baiatul face primul pas ". Altceva... multa bafta! o dragoste frumoasa sa aveti
Nu te poate inghiti, evident.
Normal ca te place, oricine si`ar da seama, insa nu trebuie sa ii spui ce simti din prima, lasa`l pe el s`o faca. Sau daca tii neaparat sa faci tu pasul, intreaba`l ce simte el pentru tine.
Si eu sunt la fel si sunt baiat..mereu fac asta la fete ca sa le arat ca le plac iar dupa ce ele ma lasa sa fac toate aceste lucruri trec la fapte si incerc..deci daca tu il placi lasa-i impresia asta lasa-l sa iti faca tot ce ii place iar dupa o sa te intrebe el..ca e cam jenant sa te intrebe o fata acest lucru!
Mai mult ca sigur ca te place. Spune-i daca ai destula incredere in tine.N-ai de ce sa regreti apoi oricum
Eu spun sa-i acorzi o sansa ca doar nu te mananca, si daca nu-l placi i poti spune cu plandete acest lucru, ideea este ca tu esti singura care alege, tu decizi.Dar nu i rani sentimentele ai mare grija dar macar dai o sansa, cunoaste-l.
Fi atenta caci cu inima unui om nu-i de joaca .
Sau chiar daca nu-l placi i poti spune ca ramaneti prieteni.
P.S:acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cu un baiat de ''1500'' de tone.
anonim_4396 întreabă: