| LiliiLily a întrebat:

Hei TPU happy Deci... Am o problema : De 2 ani incerc sa imi conving parintii sa imi cumpereun caine sad Ei spun ca nu e bun in casa ( locuim in apartament ) ca isi fa face treaba peste tot ca o sa faca galagie si ca o sa trebuiasca sa ma ocup de el si nu o sa am timp crying Am 12 ani si fratemeu 20 si lui i'ar placea sa avem un catelus, nu conteaza rasa... Spuneti-mi va rog cum sa im conving parintii, pe amandoi! Dau funda tongue ( doar daca merge )

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Le zici ca e timpul sa te responzabilizezi si tu, ia un chiuaua ca ala ocupa loc cat o musca

| danay72 a răspuns:

Incearca sa te achiti de responsabilitatile incredintate de parinti si asa le vei castiga increderea. Spune-le apoi ca te vei achita la fel de bine si daca iti ia un caine. Pe situl jw.org sectiunea adolescenti poti gasi articole utile.

| LiliiLily explică (pentru danay72):

La ce te referi cand spui " sa te achiti de responsabilitatile incredintate "?

| danay72 a răspuns (pentru LiliiLily):

De treburile din casa pe care parinti te pun sa le faci. De exemplu, sa duci gunoiul, sa speli vasele etc.

| ana233 a răspuns (pentru LiliiLily):

Adica sa faci tu in fiecare zi ce ii trebuie la caine. Plimbat, periat...etc.
Ca parintii nu vor sa se trezeasca ca tu ai luat un caine si dupa nu ai grija de el...

| StalkerSoul a răspuns:

Lasa animalele ce sa faci ma fetito tu cu un caine? in apartament? ala latra. nu poti dormi face treaba peste tot. degeaba il dresezi ca tot latra lasa-l numai te gandi ia-ti un hamster altceva un papagal pesti. lasa cainii daca stateai la casa mai ziceam dar asa nicio sansa.

| ana233 a răspuns:

Pentru un apartament recomand un caine de talie mica. happy Nu e adevarat ca face peste tot, il poti invata sa faca undeva. (cauta pe net si sunt multe articole pe tema asta)
Trebuie scos la plimbare 1-2 ori pe zi cam jumatate de ora.
Nu stiu ce sa zic de rasa, mai bine ai adopta un caine si nu dai bani. Ce ar avea daca nu e de rasa? Tot catel este. happy
Daca te intereseaza despre adoptii, spune-mi pentru ca este un site unde vezi anunturi cu caini spre adoptie din judetul tau.

| LiliiLily explică (pentru ana233):

Merciwinking Nu iti face griji avem aproape de unde locuim un loc unde pot adopta animale big grin Mai ales ca toate le am la dispozotie tot fara caine is laughing