| Ada11 a întrebat:

Deci, este un tip de care-mi cam place.Mda,si asta din vara.Imi zambeste, vorbeste cu mine des, se rusineaza cand este in acelasi timp in preajma mea si a prietenilor lui. Intrebarea mea este:cum as putea sa aflu daca el poate deveni doar un foarte bun prieten de-al meu sau mai mult. Mentionez, nu e cu mine la scoala.Petrec, din aceasta cauza, foarte putin timp in preajma lui, dar totusi mi se pare ce acele minute nu se mai sfarsesc(si asat in sensul bun, sa nu ma intelegeti gresit).
Ce ar trebui sa fac?! Am reusit sa fac rost de numarul lui de la o prietena, dar nu cred ca e bine sa suni pe cineva doar asaa, din senin, zicandu-i "Salut! Ce faci? Sti, vreau sa afli daca-ti place de mine sau te porti prosteste doar asa?". S-a "despartit " de ultima prietena acum catvba timp (2-3 luni) dar dupa mine nici macar nu au fost impreuna. E deschis cu mine pe tema asta si radem incontinuu.
In cateva cuvinte : HELP! Imi place de un baiat dar nu stiu daca vrea sa fim doar prieteni sau mai mult.
Merci antcipat si merci ca ati stat sa-mi cititi toata intrebarea.
Pupici.
Adee.

Răspuns Câştigător
| Făgăraş a răspuns:

Draga Adee in ce ai spus tu mai sus se regasesc niste " simptome" ale unui mci iubirii.insa trebuie sa te asiguri de acest lucru si nu ar fi rau daca ai face tu primul pas pentru a vedea daca el simte ceva adevarat sau e doar un siretlic.ii dai un sms si vorbesti cu el diferite lucruri prin care sa ajungi la ceea ce vrei. ca daca il iei din prima il bagi in sperieti de nu mai iese din casa! glumesc si eu! succes draga adee

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ankadella a răspuns:

Ii place de tine. simte o simpatie majoralaughing
nu stiu cum s explic:*
nu incerka daca nu face el primul pas happy. pentru. ca asa am incerkt eu cu multi baieti si au zis ca e mai bine s fim pr. e foarte real. apoi 0 sa va batetis va certati...etc!

| Roxidd19 a răspuns:

Eu zic sa nu-i spui ca-l placi, fa cum a spus ankadella, lasa-l sa faca el primul pas si...cu timpul iti vei da si tu seama,pune o prietena sa-lintrebe, trimite-i un sms, sau.nu stiu...Succes! sper ca te-am ajutat pa, pa:*