Nu asculta sfaturi de genu: Sa-i spui ce simti sau mai stiu eu ce.
Lasa sa curga de la sine, vorbeste cu ea pe wapp, Facebook, unde vorbiti voi si incearca sa lasi "nesimtitu' cu benveu" sa iasa din tine, daca intelegi ce spun.
Du-te fara frica si fa ce trebuie facut.
Totusi, vezi sa nu te schimbi doar pentru ea sau mai stiu eu ce.
Pana la urma, este barbat si trebuie sa scoti barbatia din tine. Relatiile nu mai sunt ca acum 20 de ani, cand te duceai cu o floare si asta era.
Doar fii increzator in tine.
Sa i spui ce simti. Asta nu pe Facebook. Incearca sa i vorbesti face to face. Fii sincer cu ea. Bafta.
Fă-ți curaj, și explică-i ce simți. ieșit prin parc, comunicați. e foarte important. să nu te arunci să îi oferi tot felul de lucruri. dacă e o fata bună. nu lucrurile o interesează. fi cât mai natural. deci. ai putea sa începi o relație, comunicând foarte mult cu ea, și să te exprimi față de ea. multă baftă!
La felul cum te-ai exprimat si la ce situație ne-ai descris cred că nu ai mai mult de 14/15 ani. Deci dacă zici că si ea te place pe tine e clar că "porțile" către o relație sunt deja deschise, acum trebuie să facă unul dintre voi primul pas. Cel mai simplu e să iesi cu ea și să-i spui. Asta e cea mai eficientă soluție. Lasă emoțiile deoparte și spune ce ai de zis.
Parerea mea e: sa ii spui ceea ce simti(daca inca nu stie), si sa fii cat posibil de sincer pentru ca o relatie se bazeaza cel mai mult pe 2 lucruri:adica sinceritate si incredere.Iar o relatie de dragoste/iubire incepe in momentul cand o saruti.dar depinde si de persoane si de varsta, adica daca persoanele anumite sunt mai timide..atunci o relatie poate sa inceapa prin a se tine de mana, dar intotdeauna(parerea mea) o relatie incepe cu prietenie, si cu pasi mici si siguri, avanseaza la iubire.
Invita fata undeva! la film, la un suc, la o pizza, cu barca pe lac Condu-o spre casa! Apoi o intrebi daca vrea sa va mai vedeti.
Salut,
Dar ce vrei? Sex direct?!
Invit-o in oras si lasa lucrurile sa decurga normal si natural.
Nu te gandi ce sa faci si ce sa spui, fi doar spontan!
Nu te grabi sa-i spui prea repede ca o placi, toate la timpul lor.