| DaNiiiiii1234 a întrebat:

Hei TPU.
Deci sa incep.
Am fost acum un an cuu un baiat, am fost cu el sa zicem aprox 9 luni
Na ne tot certam cand ne-am desp.
Na dupa cateva lunii bune 4 5 si-a gasit o prietena.
Si nu stiu cum s-a intamplat si am inceput sa vb cu el...pana cand ne-am combinat... dupa 2 zile m-a lasat pentru fata cu care era. dupa o luna, l-am uitat iar s-a intors k a fost un prost etc..lam tot refuzat pan a renuntat.
Acum in fiecare seara ma sarutastraight facesa ma enerveze.
cand l-am intrebare dc face asta a zis ca cu un motiv.ca ma place.
ce sa fac? si eu il plac sad
Scuza-ti greselile ma grabesc.

8 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Daca tot v-ati despartit, de ce il mai lasi sa te sarute, acum? Hotaraste-te, ca dupa parerea mea, se cam joaca cu sentimentele tale.Cum poti "sa-l placi", cand se vede clar ca este neserios? LASA-L IN PROSTIA LUI si vezi-ti de viata ta!
Cred ca am inteles bine, din ce ai povestit, ca zau, greu se mai descifreaza ce ai vrut sa spui.

| Gabi19971983 a răspuns:

Buna.
Acumdepinde si cauza din care va certati. Daca sa zicem ca era ceva mai grav si el te-a lasat o data pentru prietena cea veche a lui, mie mi se pare ca ar fi bine sa il refuzi in continuare, si sa incerci sa il uiti.
Incearca sa nu mai fi in preajma lui, pentru ca daca nu il vei mai vedea un timp, ar fi posibil sa il uiti.
Stiu ca ti-e greu, dar incearca sa nu fi manipulata de orice baiat.
Aratale ca esti tare de fire, si asa te vei simti mult mai bine, vei fi mai increzatoare.
INcearca sa iti gasesti alta "iubire" si una mai de incredere care sa nu te lase cu una cu doua.

Succes draga mea.
Fundita daca te-am ajutat.

| Nolkyz a răspuns:

Pune punct. Nu-ti mai pierde vremea cu oameni nehotarati si care nu stiu ce vor. Nu de alta dar banuiesc ca nu vrei sa bati pasul pe loc din cauza altora.

| MyNameIsAna a răspuns:

Fii cu el si el va vedea ca il placi si va veti intilni

| Ivys a răspuns:

Ce varsta aveti? M-ar ajuta sa imi fac o idee si sa iti dau un raspuns mai bun.

| mimilolaarae a răspuns:

Uita de el daca se joaca cu sentimentele tale! O sa continue tot asa daca nu ii spui sa teblase in pace! Nu uita..mai sunt extraordinar de multi baieti in lumea astawinking. Stiu ca e dureros sa renunti la cineva la care tii, dar daca el nu se poate hotarî...

| iubesc a răspuns:

Ce poti sa faci? ...saracul baiat l-ai facut si prost, nu te merita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-a lasat pentru alta inseamna ca totusi nu ai fost destul de importanta sau nu ai prezentat destul interes, la fel si daca nu v-ati impacat in scurt timp.

Eu cred ca daca doua persoane se iubesc nu pot trai una fara alta si depasesc orgoliul.