| QkQ a întrebat:

Dupa cum am spus si in prima mea intrebare ca acea fata despre care vorbeam era nehotarata in privinta relatiei; am stat si am discutat cu ea si a spus ca nu stiu, ca ii este frica. Fostul ei prieten si-a batut joc de ea si cred ca se gandeste sa nu pateasca la fel. I-am spus ca inca nu ma cunoaste destul s.a.m.d. A spus ca tot nu stie, eu am o stare de depresie, dupa certurile cu prienenii si ca nu ma vad cu ea impreuna; ma rog, ei i-am zis ca imi va fi mai bine langa ea, dar acum imi trimite zilnic mesaje ca daca sunt bine, daca sunt ok, imi zice sa nu mai fiu in starea asta si ca totul o sa fie bine. Voi ce credeti? Ca vrea cu mine, si-ar dori acum sau doar sa ma vada fericit sa scape de mine? straight face

Răspuns Câştigător
| Kylexy a răspuns:

Nu iti da prieteni la o parte pentru o fata, asta am facut si eu.
Cel putin ea inca sufera lasa sentimentele putin deoparte si fii alaturi de ea si daca intr-adevar vrea sa aiba o relatie cu tine o sa fie cum vrei tu dar momentan arata-i ca nu esti ca fostul.

| QkQ explică (pentru Kylexy):

Hei, pai prietenii mei mi.ai facut niste faze urate care nu isi au rostul. Ea nu stiu daca mai vrea vreo relatie...nu cred...dar ma intreaba zi de zi ce mai e cu mine.

| Kylexy a răspuns (pentru QkQ):

Iesi odata la un suc o cafea cu ea si explica-i cum sta situatia.

3 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Prea multe cuvinte. Pune mina pe situatia ei sa vezi cita intelegere dupa aia.