| AnaAndra a întrebat:

Hei TPU sad e o intrebare c-am jenanta dar nu am ce sa fac. I-am zis mamei maine sa imi ia protej slipuri de la discreet. Ea a inceput sa urle prin casa, ca nu imi trebuiesc. Ea de abia se indura sa de-a 10 lei pe un bax pe absorbante. Nu e vorba de bani. Tatal meu lucreaza in afara, are salariul de 2000 euro. ( nu ma laud,pentru ca nu ma cunoaste nimeni ) big grin.
Si tot tipa ca pot sa folosesc si vata, ca asa face ea. Dar nu pot merge asa la scoala. Nu ma simt bine cu ea, mie imi trebuie ceva mai subtire. Niciodata nu am avut o relatie de mama-fiica,daca o intreb ceva( de orice natura) ma face de tot rasul, si urla ca o descreierata prin casa. Am incercat sa ii zic tatei, dar si el tine cu ea.

OK, cred ca am cam deviat de la subiect. Oare de ce nu vrea sa imi ia protej-slipuri? Nu intelege ca ma simt nasol cand am secretia aia la scoala. straight face

Răspuns Câştigător
| ZeePinkStar a răspuns:

Bunahappy Acuma reactia mamei tale numai ea o intelege, daca o intelege. e foarte bine ca le folosesti si ai grija de tine. Ma gandesc ca nu poti sa vorbesti deschis de ea, dar totusi incearca sa-i explici ca te simti tu mai confortabil si cu vata :-s mai bine nu laughing. Singura solutie e sa vorbesti cu ea deschis, de diverse lucruri, poate o sa se schimbe relatia dintre voi. Incearca sa economisesti sau cere-i bani pentru altceva si cumpara-ti tu lucrurile de igiena intima de care ai nevoie happy

| AnaAndra explică (pentru ZeePinkStar):

Cu siguranta ar reactiona violent daca mi-as cumpara eu de capul meu. Nu pot vorbi cu ea deschis, pentru ca e stricata la creier, straight face Crede ca tot ce si ce face e sfant.

| LovebloveIoNeLaCrysyyGoodMynameisBellDoorBayy a răspuns (pentru AnaAndra):

Nu-i adevrat sa stii ca mama ei e putin nervoasa din cauza ca cresti ajungi la pubertate si o sa pleci peste cativa ani... ai grija

| ZeePinkStar a răspuns (pentru AnaAndra):

Inteleg, partial ce mentalitate are... oricum incearca sa vorbsti cu ea si sa inteleaga faptul ca nu mai e aceeasi lume si prioritatile fiecaruia sunt altele (mai ales la adolescenti) happy

8 răspunsuri:
| AleXisAleXis a răspuns:

Cumpara`ti ce iti trebuie.
Doar nu o sa te controleze sa vada ce ai tu acolo.
Dupa ce fapta este consumata nu mai are ce sa-ti faca.
Ai grija de tine

| kiduţa18 a răspuns:

Lol, ce mamă ai. Mă rog, n-o condamn pentru că n-o cunosc. Eu zic să-ţi strângi bani şi să-ţi cumperi, să n-o mai rogi pe ea. Încearcă să-i explici că trebuie să purtaţi mai multe discuţii şi să nu reacţioneze aşa urât. Cred că lipsa de comunicare este problema voastră. În orice caz, încearcă să comunici mai mult cu ea.

| Deii1415 a răspuns:

Pai..iti dai seama ca si a mea a urlat..mamele cred ca suntem mici pentru chestia asta, si ca doar ele au dreptul sa foloseasca. Dar tu nu poti sa mergi sa iti iei? Da' care-i problema? Este vorba despre igiena ta corporala...si nu esti singura, crede-ma. Si a mea a facut scandal a zis ca pentru ce imi trebuiesc ca sunt mica.

| Petronela_Petro_1972 a răspuns:

Nu stiu
...
Mie nu mi se intampla asa...adica înca nu mi-a venit ciclu dar mama mi-a zis de tate astea si mda...
Nu știu, poti incerca sa vorbesti cu ea si sa o intrebi de ce NU poti sa folosesti protejslip
Sper ca te-am ajutat

| Marinacorn a răspuns:

Strangeti tu bani si ia-ti ce ai nevoie. De vorbit poti vorbi cu o persoanavmai apropiatavde cat mama ta