| Jsgdhajahsg a întrebat:

Hei TPU, este faptul că părinții mei au ales să nu achiziționeze o mașină motiv să îmi fie rușine? (am 14 ani)

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

De ce ar fi? Parintii poate nu vor sau nu detin suma necesara, nici lor nu trebuie sa le fie rusine pentru asta, cu atat mai putin tie.

| carevaescu a răspuns:

Nu. Oricum, e mai bine pentru sănătatea voastra si pentru planeta.

| darrio2007 a răspuns:

E treaba lor. Rusine pentru tine ar fi modul cum scrii.

| Daniiiy823 a răspuns:

De ce sa iti fie rusine? Este alegerea lor. Poate financiar nu isi permit, este destul de costisitor sa intretii o masina. Sunt atatea mijloace de transport pe care le puteti folosi. Eu zic sa le multumesti pentru faptul ca sunt langa tine, lucrurile materiale conteaza f putin. Parintii trebuie sa ii ai aproape si sanatosi cat mai mult timp, astea sunt lucrurile cu adevarat importante in viata. Cand vei creste, vei munci ca sa iti poti cumpara orice doresti tu!

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU!

| film89 a răspuns:

Sigur nu. Daca cineva iti spune ca da, iti recomand sa te indepartezi total de acea persoana pentru ca nu are minte. Cu oamenii fara minte nu e bine sa interactionezi. Din pacate sunt multi oameni fara minte, tineri in general care considera ca masina e cel mai important lucru din viata unui om.

| AliGab a răspuns:

Absolut deloc

| ganeamariandumitru a răspuns:

Nu, bineînțeles.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Si ce achizitioneaza in loc? Sau... detaliaza, te rog. Ai cu ce sa mergi la scoala (picioare, transport in comun)? Ai haine, ai acoperis deasupra capului, ai ce hali? Nu locuiti in virf de munte sau mijlocul desertului incit sa nu puteti supravietui fara masina, corect?