Stresul mai rau iti face. Mananca, dormi macar 8 ore. Ai grija de tine si de sanatatea ta, ca sa poti avea gandirea mai limpede, mai rapida. Stresul mai mult te distrage de la a invata.
Fa un plan pentru fiecare zi si incearca sa il respecti. Vei petrece ziua intr-un mod productiv, invatand, nu fiind stresata sau panicata.
Aceste sentimente exista, e destul de greu si presant, mai ales ca nu ati mai mers la scoala, dar incearca sa te controlezi cumva.
Il treci sau nu tot o sa traiesti in viata depinde de capacitatea memoriei care o ai
Ti e frica la mate sau la romana?
Daca vrei, îți pot recomanda un canal de YouTube unde fostul meu profesor da meditații gratuite în aceasta perioada.
Mate, chiar te rog sa îmi recomanzi
E o perioadă mai dificilă,te înțeleg și va trece(chiar dacă există riscul să pici la una din subiecte,lasă emoția aia nasoală să-și facă de cap,trece,apoi revii la studiu cu simț de răspundere). Important e să înveți și înveți în continuu. Bineînțeles, cu pauzele de rigoare ca să te reîncarci. Ascultă muzica care-ți place, dacă te-ar ajuta cea de relaxare de ce nu? Hrănește-te, ia suplimente alimentare pe bază de magneziu+B6, vitamina C sau un supliment complex în vitamine și minerale.Nu uita de lichide!
Ai grijă de tine și mult succes!
Nu stiu ce-i cu bacu asta, eu am luat bacu, si nu m-am stresat de loc. Am invatat in ultimele 2 saptamani, am pus telefon-ul deoparte, calculator-ul si alte distracti, si m-am pus cu burta pe carte 2 saptmani. Nu-i cine stie ce bacu, unele intrebari le stii imediat dupa ce ai invatat ce trebuia.