Stresul mai rau iti face. Mananca, dormi macar 8 ore. Ai grija de tine si de sanatatea ta, ca sa poti avea gandirea mai limpede, mai rapida. Stresul mai mult te distrage de la a invata.
Fa un plan pentru fiecare zi si incearca sa il respecti. Vei petrece ziua intr-un mod productiv, invatand, nu fiind stresata sau panicata.
Aceste sentimente exista, e destul de greu si presant, mai ales ca nu ati mai mers la scoala, dar incearca sa te controlezi cumva.
Ti e frica la mate sau la romana?
Daca vrei, îți pot recomanda un canal de YouTube unde fostul meu profesor da meditații gratuite în aceasta perioada.
Nu stiu ce-i cu bacu asta, eu am luat bacu, si nu m-am stresat de loc. Am invatat in ultimele 2 saptamani, am pus telefon-ul deoparte, calculator-ul si alte distracti, si m-am pus cu burta pe carte 2 saptmani. Nu-i cine stie ce bacu, unele intrebari le stii imediat dupa ce ai invatat ce trebuia.
Il treci sau nu tot o sa traiesti in viata depinde de capacitatea memoriei care o ai
E o perioadă mai dificilă,te înțeleg și va trece(chiar dacă există riscul să pici la una din subiecte,lasă emoția aia nasoală să-și facă de cap,trece,apoi revii la studiu cu simț de răspundere). Important e să înveți și înveți în continuu. Bineînțeles, cu pauzele de rigoare ca să te reîncarci. Ascultă muzica care-ți place, dacă te-ar ajuta cea de relaxare de ce nu? Hrănește-te, ia suplimente alimentare pe bază de magneziu+B6, vitamina C sau un supliment complex în vitamine și minerale.Nu uita de lichide!
Ai grijă de tine și mult succes!