| Relia12345678910 a întrebat:

Hei TPU,
Eu ma numesc Ioana iar acum un an cea mai buna prietena a plecat in Germania iar acum doua luni a venit si ea crede in continuare ca este cea mai buna prietena dar nu este deloc asa. Cand a plecat am mai vorbit din cand in cand dar acum nu prea o mai bag in seama si incerc sa ii arat asta. Credeti ca este gresit? Cum ar trebui sa procedez? De fiecare data vine si sta mult cu mine, iar ea are 13 ani si 76 de kg si are 154 m si multi copii râd de ea câteodată si de mine ca eu sunt slaba. Am 13 ani si 39 de kg si multa lume zice ca eu stau cu o balena si na, m-am saturat de jigniri, dar nu prea ma intereseaza. Dar chestia este ca daca ii spun ca nu mai vreau sa fim prietena Andreea va începe sa plângă si chestia este ca părinții ei sunt divortati si lucrează in strainatate si ea locuieste cu bunicii de la 8 ani si ea este sensibila. Va rog frumos!
Dau FUNDA!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca tu simti ca numai e prietena ta fi indiferenta, rece, spune-i ca ai treaba mereu si te va uita

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Dar nu trebuie sa inchei o prietenie pentru ca asa zice lumea. Zau aza. Trebuie sa ai tot felul de prieteni. Nu conteaza cum arata(mai ales la greutate), atata timp cat iti sunt prieteni. Gandeste-te bine.

| cristimihailov a răspuns:

De ce nu o ajuti si pe ea sa slabeasca? Nu pe ideea ca e luata la misto grasa, ci pur si simplu pe ideea ca ar fi mai sanatoasa.

O lasi pe ea sa isi puna un termen, gen un an, si lucrati impreuna la asta.

Poti sa ii faci viata urata, dar poti sa i-o faci si frumoasa. Mai ales ca are nevoie de sprijin acum.

Iti produce vreo dauna?

| AliGab a răspuns:

Si ce te impiedica sa fii prietena cu ea? Gura asa-zisilor prieteni/colegi? Hai sa-ti spun o parere draga mea. Colegii care rad de voi vor rade si daca nu vei mai fi prietena cu ea. Poate acum nu se vede, dar daca ea nu rade de tine si nu te jigneste, atunci fi prietena cu ea. Prietenia nu are kilograme in plus sau in minus, nici frumusete fizica, nici muschi, nici par lung sau scurt sau vopsit. Prietenia presupune pastrarea secretelor impreuna, respect reciproc (din ambele parti) si dragoste. Poate tu consideri ca nu ai nevoie de prietenia ei acum, dar ea cu siguranta are nevoie de prietenia ta. Ofera-i prietenia ta neconditionat si vei vedea intr-o zi ca si tu vei avea nevoie de prietenia ei. Nu o judeca dupa faptul ca este grasuta sau are parintii divortati, ci vezi daca te respecta si daca tine la tine ca la o prietena. Si inca ceva: daca tu ai fi fost in locul ei cum te-ai fi simtit daca cea mai buna prietena a ta ar fi vrut sa rupa prietenia cu tine pentru ca ai vostri colegi ar fi ras de tine? Ti-ar placea sa fi in situatia ei? Alegerea iti apartine.
Te pup

| AliGab a răspuns:

Aha...abia acum am citit ultimul tau mesaj. Pai care este motivul pentru care simti ca prietenia voastra nu mai merge?

| carmen44 a răspuns:

Tu nu tine cont ce zic ceilalti, gandeste-te la ce simte ea, are si ea nevoie de afectiune, dumnezeu te va rasplati.

| Relia12345678910 explică:

Nu din cauza ca este grasa vreau sa incheiem prietenia dar de cand a venit din Germania nu prea am simtit ca mai suntem prietene si as cam vrea s- o inchei.
Si chestia este ca ea nu poate sa slăbească la noua ani cand ne-am cunoscut avea 46 kg, la zece 66 kg a incercat dar nu poate, si eu mai demult am incercat sa s-o ajut sa slabeasca dar ea a zis ca nu vrea sa slăbească. Si mama mea are 62 de kg dupa doua nasteri si are 40 ani si ea s-a mai ingrasat avea 68 si a slabit. Andreea nu poate si chestia este ca mie nu-mi pasă ca este grasa dar nu mai dar nu mai ca merge aceasta prietenie de aceea as vrea s-o inchei si chestia este ca ea vine cu zece lei la scoala si ii cheltuie pe toți pe sandwich-uri si alte prosti ea mănâncă si foarte mult. Ea nu se lasa ajutată! ( Si nu din cauza ca este grasă nu mai vreau sa fim prietene).
Credeti ca solutia ar fi sa ma mut de la scoala?