Ai ocazia sa-ti dezvolti rabdarea
Daca in acelasi timp poti sa vezi si lucrurile bune la ei, cred ca poti echilibra balanta si sa treci mai usor de momentele neplacute.
Rezista si cand o sa ajungi sa poti munci ca sa pleci le dai sictir daca nu stiu sa te creasca, mai putin lu tactu pentru ca pare sa fie intreg la cap
Si daca este vacanta ce ai vrea? Sa stai toata noaptea afara? Au grija de tine si iti vor binele.Ai luat note mari dar, probabil, nu cele pe care le-ar fi vrut ei.
Daca ai fi spus ora 20-21 atunci te-as fi inteles dar 22 este mai mult decat suficient.
Aveti toata ziua la dispozitie ca sa vorbiti!
Cat despre telefon... ai rabdare!
Telefoanele sunt destul de scumpe *unele dintre ele*.
Poate voi ma criticati, dar nu imi cunoasteti familia si ar fi bine sa nu spuneti lucruri rautacioase despre ceva ce nu stiti!
Eu spun ca poti sa te consideri un copil norocos deoarece parintii tai te baga in seama. In legatura cu telefonul mobil, sunt de acord cu tatal tau, deoarece trebuie sa inveti la varsta ta, nu sa stai pe telefon! Demonstrează-le ca poti mai mult!
Noi ne permitem foarte multe, inca si cat...dar ei nu ca sunt zgarciti.Telefonul meu este unul de toata pomina pe care nici nu mi l-au cumparat ei, l-am primit de la un prieten de-al lui tati.Si ei imi zic:,, Mai vrei alt telefon?''. Parca am avut 27 de telefoane pana acum si le mai cer inca unul...thoamne.
De unde stii tu ca banii aia nu sunt rezervati pentru altceva?