| Ana27072001 a întrebat:

Familia mea este una ciudata si enervanta.Mama mea ma bate la cap in fiecare zi si urla MEREU, iar asta ma scoate din minti.De tati...nici nu stiu cu ce sa incep.Stau cu alti copii afara cam pe la 10 seara si apoi vine el si ma ia sus in casa si ii VACANTA! Sa va spun de telefon.Am un telefon de tot. si tati mi-a promis ca imi ia un telefon nou daca iau note mari in examenul dee clasa a 8-a.Na,am luat note mari si intru la liceul dorit de mine,dar dupa imi zice intruna ca nu imi mai ia telefonul. Deci ii urasc! Eu sa ii ajut pe ei cu tot ce pot, dar ei sa nu faca la fel. sad Niste sfaturi...si sa nu fie rautacioase va rog sad

Răspuns Câştigător
| cristian82 a răspuns:

Ai ocazia sa-ti dezvolti rabdarea happy
Daca in acelasi timp poti sa vezi si lucrurile bune la ei, cred ca poti echilibra balanta si sa treci mai usor de momentele neplacute. happy

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Rezista si cand o sa ajungi sa poti munci ca sa pleci le dai sictir daca nu stiu sa te creasca, mai putin lu tactu pentru ca pare sa fie intreg la cap

| darrio2007 a răspuns:

Si daca este vacanta ce ai vrea? Sa stai toata noaptea afara? Au grija de tine si iti vor binele.Ai luat note mari dar, probabil, nu cele pe care le-ar fi vrut ei.

Răspuns utilizator avertizat
| RainmakerX a răspuns:

Daca ai fi spus ora 20-21 atunci te-as fi inteles dar 22 este mai mult decat suficient.
Aveti toata ziua la dispozitie ca sa vorbiti!

Cat despre telefon... ai rabdare!
Telefoanele sunt destul de scumpe *unele dintre ele*.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine, daca treci anoua inseamna ca ai 15 ani sau mai ai putin. ai putea sa vorbesti cu parintii tai sa te angajezi sa imparti pliante, sau sa le pui in posta daca nu vrei sa te vada prietenii, si asa faci banii tai si iti poti cumpara ce vrei

| Ana27072001 explică:

Poate voi ma criticati, dar nu imi cunoasteti familia si ar fi bine sa nu spuneti lucruri rautacioase despre ceva ce nu stiti!

| oana12348 a răspuns:

Eu spun ca poti sa te consideri un copil norocos deoarece parintii tai te baga in seama. In legatura cu telefonul mobil, sunt de acord cu tatal tau, deoarece trebuie sa inveti la varsta ta, nu sa stai pe telefon! Demonstrează-le ca poti mai mult!

| Ana27072001 explică (pentru oana12348):

Noi ne permitem foarte multe, inca si cat...dar ei nu ca sunt zgarciti.Telefonul meu este unul de toata pomina pe care nici nu mi l-au cumparat ei, l-am primit de la un prieten de-al lui tati.Si ei imi zic:,, Mai vrei alt telefon?''. Parca am avut 27 de telefoane pana acum si le mai cer inca unul...thoamne.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ana27072001):

De unde stii tu ca banii aia nu sunt rezervati pentru altceva?