anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

I am trimis mamei mele poza cu niste taieturi si textul asta : Faca sta din cauza ta. Urasc cand nu vorbesti cu mine. Vreau sa avem o relatie mama-fica frumoasa. Si sa nu mi spui ca am nevoie de psiholog, nu i asa. Am nevoie de tine! Nu te speria, nu e nimic grav. Curge putin sange, trece intr o saptamana, dar pe mine ma face sa ma simt mai bine, cand e nevoie de tine..."
La ce sa ma astept? App. Este in Italia, stau cu bunici.

34 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns (pentru anonim_4396):

Și dacă nu îi pasa de tine crezi ca dacă îți faci rău ție îi va păsa brusc? Merită?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru AndreiWeisz):

Nu i chiar asa. Ma cert des cu mama. De cateva ori mi-a spus ca mai bine avorta, sau sa mor mai repede sa scape de mine...

| AndreiWeisz a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci de ce mai vrei atentia unei mame denaturalizate?

| ParradiSs a răspuns:

Ce faci tu nu rezolva nimic. Din contra iti faci rau singura.sincer tr asta nu mi se pare normala. Iar daca te ei dupa alte nebune de pe Facebook... nu esti mai prejos... ce dq e in capu tau sa faci asta? Ce crezi. Ooo gata ma tai pe mna mai fac cate ceva pe corp si gata problema se rezolva.gresit. Nu rezolvi nimic din asta. Din contra mai rau faci. Bagi si frica in ai tai si iti bati joc si de tine. mai am o fata in sc care a facut asta. Cand am azit ce a facut si de ce. Imi venea sa-i dau o palma de nu se vedea. chiar nu pot sa inteleg ce e in capu vostru care faceti astfel de chesti.