| vikaalex33 a întrebat:

Imi place de ea, dar ea ma refuza. Simt ca O IUBESC. Nu am mai simtit asa ceva pana acum. Sfaturi ca sa ma accepte?

Răspuns Câştigător
| GeorgyGirl a răspuns:

Pai in primul rand nu cred ca o iubesti poate o admiri si esti indragostit dar de iubit nu poti daca nici nu va intalniti si ea nici macar nu stie ca existi...cel mai bine e sa i spui, cheamo afara sa va plimbati mai povestiti si va cunoasteti mai bine nu o lua direct cu sarutari si cu declaratii prima data sa vada ca gaseste un prieten adevarat in tine cu care poate sa vorbesca despre ori ce si cu timpul asa poate se va atasa si ea de tine si vei vedea ca, cand are probleme te va cauta si cine stie intr-o zi poate veti fi indragostiti bafta!

2 răspunsuri:
| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Pai odata ce nu te vrea...laso happy pentru ca o enervezi mai rau happy incearca alta relatie

| GeaniinaEn a răspuns:

Pai in primul rand, nu trebuie sa pari disperat, chiar daca esti (fara suparare), da-i libertate, nu o stresa cu mesajele pe facebook, pe mess, sau pe mobil. Incearca sa deschizi o prietenie fff buna intre voi doi si apoi poate se va intampla ceva. Pentru ca de multe ori, adevarata dragoste, se naste din prietenie :* Good Luck!