anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU, imi place un tip, l-am cunoscut recent in vacanta, eram la aceeasi pensiune si am stat mult timp impreuna acolo, problema e ca suntem din orase diferite ( 150 km distanta) si la intoarcere ne-am oprit la ei sa mergem sa ne arate orasul si chestii si probabil o sa il mai vad intr-o luna cand are un campionat care se tine la mine in oras. Dar ce as putea sa fac, adica ne-am putea vizita lunar dar se poate numi asta relatie, cand de abia apuci sa stai cu persoana aia 1 zi?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma, din cauza distantei, unul dintre voi o sa simta inevitabil lipsa de afectiune, atingere, n-o sa se multumeasca doar cu o relatie virtuala si-o sa cada prada depresiei, iar in final o sa cada in bratele altcuiva.

Relatiile la distanta cer incredere foarte multa, intelegere si rabdare de fier, daca stii ca nu le aveti, inevitabil totul o sa se destrame, este doar o chestiune de timp.

Mai bine sa ramai suprinsa decat dezmagita, imi pare rau (:

| JeJeleu a răspuns:

Imi pare rau dar nu...adica gandeste-te la un cuplu din acelasi oras: ei se plimba si se distreaza toata ziua. etc
Voi daca va întâlniți aproape deloc e ca o relatie virtuala care clar nu va tine pentru ca asa iti pierzi interesul si o sa ai o relatie cu o persoana din orasul tau...
Bafta oricum happy

Răspuns utilizator avertizat