| AlaBala111 a întrebat:

Hei,TPU. In curand va fii ziua iubitului meu, face 18 ani.Suntem impreuna de ceva timp timp si i-am luat de toate.Nu stiu ce cadou sa ii iau,dati-mi niste idei, va rog.Nu ii plac chestiile cu poze, la haine e pretentios.m-am gandit la un ceas si un tort..nu stiu. ajutati-ma cu niste idei.Va multumesc multhappy

6 răspunsuri:
| Ana227 a răspuns:

Cea mai buna este idea ta!

| MariaMihaela1991 a răspuns:

Tu il cunosti bine... gasesti tu ceva, un tort ar fi super daca-i plac dulciurile

| MinionDodo a răspuns:

Stii ce as face eu? In primul rand i-as face ceva manual si cu tortul. Ce zici daca il faceti impreuna? O sa va distrati in bucatarie si sigur o sa se simta bine. Batai cu faina si glume... Gandeste-te la astawinking happy :*

| Didyyyyyy a răspuns:

Ii poti cumpara :
-Un ceas
-Un parfum
sau poti rezerva la un restaurant o masa (sau la tine acasa ) ceva romantic

| dodo1530 a răspuns:

Ce zici de un week-end impreuna sau o mini excursie de vreo 2 zile... O fuga fara griji undeva nu foarte departe, pentru a nu fi obositor drumul... Nu va fi foarte scump, dar va veti distra big grin

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Eu iubitului meu de majorat i-am luat tort, skateri, tricou, hanorac, parfum, baloane pe care am scris la mulți ani iubirea mea.
Îl poți invita într-un loc unde puteți să luați masa, undeva unde să vă relaxați..nu doar să-i cumperi lucruri.
O zi plăcută și o aniversare la fel!