Mi-as baga pul in masa. Normal ca dau cu piciorul pentru ca aia e curvá si nu permit sa isi urmeze interesele pe carca mea
Nu-i suficient ca o fata draguta sa placa un baiat, trebuie ca si baiatul sa o placa, sa simta ceva pentru ea, altfel poate sa fie frumusetea lumii, ca tot urata este pentru el.
Relatiile incep NUMAI cand ambii partneri se plac.
Evident ca relatie
ABSOLUT EVIDENT
insa ar trebui ca baiatul sa nu aiba pe altcineva... cel putin, adica trebuie sa ii placa fata, cat de cat
insa, banuiesc, ca ai o varsta foarte frageda, si trebuie sa iti mai spun ca baietii se maturizeaza emotional cu cativa ani mai tarziu decat fetele, asa ca e posibil ca baiatul de care iti place sa nu percuteze deloc ideea de relatie, sau sa se comporte ca un porc...
Depinde ce are in cap.conteaza si aspectul fizic dar nu asa de mult.Lumea este plina de proaste care arata bine.
Pai crezi ca mi-e destul criteriul asta? Ok, e draguta, si? Stai asa, ca am dita mai lista (in cap) cu cerinte. Doar un tampit, un batut in cap, un superficial alege strict dupa dragutenie.
Si daca nu vei gasi vreo fata care sa se conforme cerintelor tale, ramai singur singurel? =)
E imposibil sa nu gasesti, dar da, daca nu as gasi, as ramane.
Ti se pare ciudat? Ce sa fac cu ea daca e doar draguta? Imi iau un bibelou sau o pisica, daca vreau sa fie doar dragut.
Daca tu esti ok cu faptul ca cineva te ia doar pentru fizic, deci sa fii un obiect, e problema ta.
Nu e vorba doar de dragutenie, ci si de sentimente.Doar nu ma voi marita cu vreun urat,ca n-am prostit in halu' asta xDD Cand iei o persoana,o iei si pentru sentimente, ca doar nu o iei ca-i frumoasa si atat, doamne fereste, dar pentru mine conteaza si acest aspect, frumusetea.
Dacă o fata drăguță m-ar plăcea si atat, probabil nu i-as acorda prea multe sanse, asta doar dacă nu are ceva deosebit in ea, ceva ce o face diferită de toate celelalte. Iar daca o fata drăguță m-ar iubi cu adevarat, atunci indiferent ce statut social are, cati prieteni are sau cati bani are, eu i-as acorda cele mai multe sanse, pentru ca una e sa te placa o fata asa pur si simplu...si alta e sa stii ca o fata te iubeste foarte mult, si te respecta pentru calitățile tale si se simte bine in preajma ta; practic asta este unul din motivele pentru care eu cel putin m-as îndrăgosti de o fata, sa stiu ca e acolo pentu mine, ca am un sprijin si cui sa ii spun ce am le suflet, si sa stiu ca exista o fata acolo, undeva...care ma iubeste cu adevarat
Ryuuzuka întreabă: