| Swetlly122 a întrebat:

Întrebare pentru băieți. Daca o fată drăguță v-ar placea, i-ați da cu piciorul sau ați încerca o relație?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mi-as baga pul in masa. Normal ca dau cu piciorul pentru ca aia e curvá si nu permit sa isi urmeze interesele pe carca mea

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Unde sa i dai cu piciorul? În fund?laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i suficient ca o fata draguta sa placa un baiat, trebuie ca si baiatul sa o placa, sa simta ceva pentru ea, altfel poate sa fie frumusetea lumii, ca tot urata este pentru el.
Relatiile incep NUMAI cand ambii partneri se plac.

| Drimmero a răspuns:

Doar draguta? N-ai ce face cu una doar 'draguta' si nu are si alte calitati/

| Bizon95 a răspuns:

Evident ca relatie
ABSOLUT EVIDENT

insa ar trebui ca baiatul sa nu aiba pe altcineva... cel putin, adica trebuie sa ii placa fata, cat de cat

insa, banuiesc, ca ai o varsta foarte frageda, si trebuie sa iti mai spun ca baietii se maturizeaza emotional cu cativa ani mai tarziu decat fetele, asa ca e posibil ca baiatul de care iti place sa nu percuteze deloc ideea de relatie, sau sa se comporte ca un porc...

| Panamax a răspuns:

Depinde ce are in cap.conteaza si aspectul fizic dar nu asa de mult.Lumea este plina de proaste care arata bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai crezi ca mi-e destul criteriul asta? Ok, e draguta, si? Stai asa, ca am dita mai lista (in cap) cu cerinte. Doar un tampit, un batut in cap, un superficial alege strict dupa dragutenie.

| Vikaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Si daca nu vei gasi vreo fata care sa se conforme cerintelor tale, ramai singur singurel? =)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Vikaa):

E imposibil sa nu gasesti, dar da, daca nu as gasi, as ramane.
Ti se pare ciudat? Ce sa fac cu ea daca e doar draguta? Imi iau un bibelou sau o pisica, daca vreau sa fie doar dragut.
Daca tu esti ok cu faptul ca cineva te ia doar pentru fizic, deci sa fii un obiect, e problema ta.

| Vikaa a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e vorba doar de dragutenie, ci si de sentimente.Doar nu ma voi marita cu vreun urat,ca n-am prostit in halu' asta xDD Cand iei o persoana,o iei si pentru sentimente, ca doar nu o iei ca-i frumoasa si atat, doamne fereste, dar pentru mine conteaza si acest aspect, frumusetea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Degeaba e draguta daca e proasta de pute, raspunzandu ti la intrebare as incerca sa o cunosc de ce nu.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Dacă o fata drăguță m-ar plăcea si atat, probabil nu i-as acorda prea multe sanse, asta doar dacă nu are ceva deosebit in ea, ceva ce o face diferită de toate celelalte. Iar daca o fata drăguță m-ar iubi cu adevarat, atunci indiferent ce statut social are, cati prieteni are sau cati bani are, eu i-as acorda cele mai multe sanse, pentru ca una e sa te placa o fata asa pur si simplu...si alta e sa stii ca o fata te iubeste foarte mult, si te respecta pentru calitățile tale si se simte bine in preajma ta; practic asta este unul din motivele pentru care eu cel putin m-as îndrăgosti de o fata, sa stiu ca e acolo pentu mine, ca am un sprijin si cui sa ii spun ce am le suflet, si sa stiu ca exista o fata acolo, undeva...care ma iubeste cu adevarat

| xeum a răspuns:

Depinde de moaca si statutul social

| TheHeckster a răspuns (pentru xeum):

Te cred ba.