Păi mergi la un moment dat să ți le facă, ca să-i faci pe plac iubitului tău dar bineînțeles să-ți iei bani la tine, iar după ce îți pune unghiile cu gel, întreab-o cât costă... fără rușine. Poate nu ți va lua, dar mi se pare normal să o întrebi.
Fără teamă te duci intr-o zi ca si clienta, (da atunci sa-ti iei bani :]] ) si iti faci unghiile in gel. Întrebi cat costa si daca spune ca e gratis pentru tine, insista cu banii ca sa nu para ciudat, dar lasa ca ea pana la urma trebuie sa faci pe modesta. Si nu spun ca te prefaci, se vede din ce ai scris ca ai un caracter bun.
Salut!
Mergi sa-ti pui unghii si ii dai atatia bani cat te costa pe tine de obicei. Probabil o sa te refuze, dar tu insista.
Pa!
Buna Alexa! ツ
Fii atenta! Cel mai bine este sa faci asa.
Te duci curand la dansa asa in calitate de clienta *sa ai bani la tine*... Asa ii faci pe plac prietenului...
Dupa ce te face te uiti frumos, admiri vreo 30 de secunde unghiile si intrebi frumos "Cat face?" sau "Cat va datorez?" Dansa o sa-ti spuna un pret, s-ar putea sa spuna ca este gratis sau sa ti le faca mai ieftin, cine stie?
Daca spune un pret mai mic atunci pur si simplu ii dai atat si nu mai zici nimic, ii multumesti frumos si pleci dar daca zice ca este gratis incerci sa insisti un pic dar nu mult. Dupa ce insisti o sa-ti spuna dansa ceva care sa te faca sa te simti mai bine, ca sa nu consideri ca ii ramai datoare sau ceva de genul si cam atat ar fi. Ii multumesti frumos si pleci.
Eu unul nu cred ca ti-ar fi cerut bani atunci, ar fi fost foarte ciudat...insa nu se stie daca o sa ti le faca pe gratis, de aceea este bine sa ai bani la tine.
S-ar putea sa-ti faca o reducere.
Bafta! ✌