| iamdenisamariaaaaa a întrebat:

Luna viitoare fac un an de când sunt împreună cu prietenul meu și nu știu ce cadou să îi fac. Idei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te grabi la cadouri e prea devreme. O sa vina si timpul cadourilor. Rabdare si multa intelepciune sa ai!

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ar trebui să îl cunoști după atâta timp. Ți-a vorbit probabil despre pasiunile lui. Ia-i ceva care îl forțează să treacă de la amatorism la profesioniști în domeniul în care i-ar plăcea să facă o carieră. Eu unul consider că nu poate fi un cadou mai mișto decât chestia aia pe care cineva și-o dorește dar pe care nu își permite să dea bani pentru că i se pare un moft. Pentru că are alte cheltuieli de la care nu poate face rabat. Poate fi și o experiență interesantă. Ceva ce nu a făcut niciodată până acum. Dar de obicei cadourile astea costă undeva la peste 50 de lei. Poate chiar câteva sute de lei bune. Depinde cât de mult îl iubești, dacă tu chiar crezi că e un om bun în continuare, dacă ai face același gest chiar și dacă ai ști că e posibil să te înșele sau s-ar despărți de tine a doua zi.
Altfel cadourile pot fi ceva extrem de simplu și deloc costisitor. Poți în primul rând să cumperi un carnețel și să scrii pe fiecare foaie ce îți place la el. Calitățile lui, cum apreciezi că are defectele despre care se plânge că le are și nu altele, cum îți amintești tu anumite lucruri petrecute, prima întâlnire, momente când ți-a demonstrat cât de mult ține la tine, etc. Poți să cumperi un puzzle făcut după o imagine cu voi doi, de o dimensiune cât de cât micuță să nu stea 100 de ani, dar ceva care să rămână acolo. Mi se pare mai interesant decât o banală poză în ramă.
Sau un tricou, un deodorant care știi că îi place, chestii mai practice.

| RAY a răspuns:

Dupa o luna orice baiat ar vrea o noapte fierbinte

| T0T a răspuns:

I-o sugi.

| Speed99 a răspuns:

Te pui frumos in genunchi, si faci ce stii mai bine.

| DaniTDCI a răspuns:

O partida buna de sex

| kandaraki a răspuns:

Un oral in cada si o cina romantica in cada, pe urma un sex salbatic in dormitor!

| JustMeForever3 a răspuns:

Un oral

Răspuns utilizator avertizat