anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei TPU m-am certat cu prietena mea cea mai buna care pentru mine este ca o sora si nu stiu ce sa fac sa ne impacam voi ce spuneti? urgent ca nu mai stiu ce sa fac

Răspuns Câştigător
| doc69 a răspuns:

Invit-o la o praji sau o cafea si discutati deschis spune ce te-a necajit si ca poate ai intels gresit dialogul rezolva multe cand amandoua sunteti dispuse la asta.

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu asa zic sa va impacati

| a răspuns:

Heii. love struck. Este CEA MAI BUNA PRIETENA, nu? Este ca sora ta. Ar trebui sa o cunosti si sa stii ce vrea acum, ca sa va imprieteniti.
Sigur motivul vostru nu e important, sau macar cu cap.winking. Nu merita sa iti pierzi prietena! Lupta inapoi pentru ea! Nu o pierde.
Sun-o. Dai mesaje in prostie, si cere-ti scuze! Chiar daca esti sau nu vinovata! Arata ca iti pare rau, si fa-o sa inteleaga ca regreti. Nu poti sta fara ea.winking.
Fa-i un cadou, aminteste-i de un moment de-al vostru special. Spune-i cat de mult o apreciezi, si cat de mult O IUBESTI! love struck.
Stai cu ea. Nu o lasa sa plece de langa tine. Dovedeste-i ca e o sora pentru tine.
Tu o cunosti, asa ca succes.winking.

| DiamantulAuriu a răspuns:

Spune-i ca vreti sa va impacati

| MEIALI a răspuns:

Sa ii trimiti un cadou cu scuzele de rigoare, ai grija sa fi de fata.

| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Mda..prin chestia asta am trecut si eu acum cateva zile..Pai depinde ce ai facut, daca este grav sau nu.
Poti sa ii spui ca iti pare foarte rau pentru ce ai facut si ca promiti ca nu se va mai repeta dar atunci cand spui ca iti pare rau sa nu spui doar asa..ca sa va impacati adica chiar sa iti para rau(intelegi tulaughing si sa fii cat mai serioasa cand o spui.Daca nici asa nu merge spune-i ca nu se merita sa incheiati prietenia doar dintr-o cearta. Daca este vina ei, explica-i situatia si spune ca tu nu ai gresit cu nimic. Daca este vina amandurora atunci cereti-va amandoua scuzelaughing. Dupa ce va impacati ii poti face si un cadou frumos de exemplu o fotografie in rama cu voi doua sau ce vrei tu. Sper sa va impacati! Baftawinking

| y0nutz3ly a răspuns:

Zii ca vreti sa va impacati si sa te ierte.ah ah ah

| paceandlove a răspuns:

broken heart spune-i ca aman2 ati fost de viina si iti pare rau

| MayanMistica a răspuns:

Depinde de la ce v-ati luat. Eu m-am certat cu o prietena foarte buna din cauza unei neintelegeri de pe facebook.Ea imi acuza copilul ca ar fi scris ceva de pe contul iubitului. Iubitul prietenei, nu al fetei mele. Eram in vizita la ei, al ei era putin cu chef si nu stiu ce tot discuta cu al meu si la un moment dat a scris ceva pe facebook. Al meu I-a atras atentia ca n-a scris corect (era in olandeza ) si el a zis ca a vazut dar ii era lene sa mai corecteze. Pe urma el a uitat incidental cu pricina si la cateva zile ma trezesc cu telefon de la ea ca fiimea ar fi scris de pe profilul aluia. I-am zis ca fata n-ar face asa ceva, ea nu intra nici macar de pe laptopul meu sa scrie ceva daramite de pe al altuia. Si ca sa-si intrebe iubitul, daca isi mai aminteste ce si cum. Normal ca ala nega ca doar nu era sa se faca de cacao fata de ea si continua sa o acuze pe fiimea. Copil care la aproape 14 ani n-are conturi pe facebook, twitter si alte siteuri de genul asta. In fine, povestea s-a terminat urat iar eu I-am pus capat pentru ca orice as fi incercat sa zic ea ar fi vrut sa fie ca ea. Daca era numa' intre noi doua era altceva dar nu-mi acuza copilul pentru ceva ce n-a facut.

| Anonim200211 a răspuns:

O sa vad daca merge prin metode multumesc va voi da funda mai tarziu dupa ce ma impac cu ea sper mersi mult

| Anonim200211 a răspuns:

Mersi pentru tot dar am rezolvat

| aniii98 a răspuns:

Depinde.
pe ce tema v-ati certat? ati incercat sa rezolvati problema?
am trecu si eu prin cateva certuri cu prietena mea cea mai buna, dar am rezolvat situatia.