| Swetlly122 a întrebat:

M-am certat cu un așa zis iubit fiindcă a postat o poză și a primit un comentariu la poza de la o fata cu"love" a zis că nu s-a văzut niciodată cu ea. Bine, cu mine s-a văzut doar odată dar nu cred că e așa mare diferență daca te vezi sau nu. Mă rog, de atunci de când am văzut commul ăla i-am zis sa nu mă mai caute. Și recent am pus o poza cu mine iar el mi-a reacționat cu inimioara, asta înseamnă că mai vrea sa vorbească cu mine sau că i-a plăcut poza?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Deja iti este iubit dupa ce v-ati vazut doar o data? Si eu dau love la diferite comentarii si sunt insurat. Care e problema? Esti naivă.

| Swetlly122 explică (pentru darrio2007):

Altele sunt comentariile iar altele sunt pozele. Și tu ești naiv că nu mi ai înțeles întrebarea

| darrio2007 a răspuns (pentru Swetlly122):

Am inteles foarte bine. Esti prea posesiva, desi el nu are nici o obligatie fata de tine.Esti foarte naiva cand vine vorba de baieti. Daca o tii tot asa, vei ramane fata batrana.

| Osneros a răspuns (pentru darrio2007):

Chiar n-ai înțeles bine. Iubitul a primit love, nici măcar nu a dat laughing

| Simpatic a răspuns:

Asa zis iubit? pai inseamna ca ai mai multi, tu esti precum pisica doar ca ai 9 iubiti.
Copilule mic :*

Răspuns utilizator avertizat
| Catrice a răspuns:

Aoleo da' ce drama laughing pai ori e iubit ori nu e ca varianta de mijloc nu exista.

| wildthing a răspuns:

Evident ca vrea sa vorbeasca; chiar daca i-ar fi placut poza, nu ti-ar fi dat inimioara daca nu voia mai mult de la tine. happy

| oz_1736 a răspuns:

Ai sa stai singura toata 20 de ani, ai sa cresti 2 copii, iar la urma te va lua un betiv ca sa nu stea singur, ca i s-a stricat radioul?

| Osneros a răspuns:

Și zici că ai mai mult de 14 ani?

| Hehdhdjeheh a răspuns:

Sincer esti proasta. Ba da rau, imi pare rau sa iti zic dar sincer asa esti. Citeste si tu intrebarea de ai pus-o. Cred ca o sa te dai cu capul de pereti