Grea decizie! unul te bate altul e imatur! ce faci cu copilul e decizia ta. cat despre cei doi...cred ca amandoi sunt de nimic. scuza-mi duritatea! cand aveam 17 ani, fosta a ramas insarcinata. am decis ca nu e corect sa ucizi. acuma acea "sarcina" are 20 de ani. am divortat de mama ei dar sunt fericit si o iubesc pe fiica mea. trebuie doar sa ai o sustinere...si aici ma refer la parintii tai. succes
Tipul e cam indecis, şi imatur. Dacă vei aduce acel copil pe lume nu vei avea nici un fel de sprijin din partea lui.
Dar şi în cazul în care te desparţi de el, e greu să creşti un copil de una singură, dacă ai sprijin din partea părinţilor sau din altă parte, poţi scăpa de "iubitul" tău, şi te poţi întoarce la fostul dacă te mai vrea înapoi.
(Deşi, după părerea mea, te-ar accepta cam greu, având în vedere că porţi în pântece copilul altuia)
Nu stiu ce cearta a fost intre tine si baiatul cu care ai stat 4ani impreuna, dar sincer, la cum a zis ca s-ar fi comportat primul, merita tot respectul si stiu ca acum regreti, dar poate mai este vreo sansa sa il recapeti. Dar acest baiat la care te-ai mutat acum, mhm, eu zic ca sa nu cumva sa nu ii pese chiar asa de mult de tine cum zice. Si daca intr-adevar esti insarcinata, pastreaza copilul, naste-l si creste-l singura impreuna cu parintii tai. Acum nu stiu nici ce varsta ai. dar tu trebuie sa iei decizia cea mai buna pentru tine, deoarece nu cred ca vrei un tata care sa iti creasca copilul doar din obligatie si sa nu il iubeasca. Bafta!
Baiatul de dinainte ma batea, imi cerea bani sa iasa in oras.nu ma asculta niciodata, ma lasa in casa...pentru prieteni
si...am 19 ani
Orice ai alege cu cei 2 baieti, sa nu renunti la copil. Asta o sa iti para rau toata viata. Te va macina toata viata daca avortezi, chiar si dupa moarte.
Citeste mai multe despre avort si despre schimbarile ce le aduc in viata unei persoane. Sa stii ca majoritatea femeilor regreta dupa ce fac avort.
http://ortodoxia.md/pcatul-avortului
http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/cleopa.shtml
Inainte avortul era intezis prin lege, azi daca zici cuiva sa nu faca avort sare la tine ca el e fiinta rationala si tot felul. Vad cat de rationali sunt.
Important este sa nu te lasi. Tu nu se framanta, sa nu faci rau copilului. Important este sa nasti copilul sanatos, sa fii tu sanatoasa si apoi viata ta daca nu e buna o poti reconstrui. Timpul o sa iti arate ce e bun si pentru tine. Ai grija acum de bebelusul asta ca peste ceva ani va avea el grija de tine. Sa fii fericita, mai anunta-ne si pe noi daca vrei cu ce ai facut si cum il va chema pe bebel :)