Din moment ce nu consideri că sunteți împreună și nu te-ar afecta cu nimic dacă l-ai pierde, ce rost are să mai continui șarada asta? Mai ales dacă este o diferență de vârstă atât de mare.
Nu poți să te joci de-a relația cu unul de 18 ani?
Știe unde stai? A pus ochii pe tine iar dacă îl respingi te va ataca. Soluția dacă vrei să scapi de el este să zici că ai răcit acolo jos, ai probleme vaginale. Va fugi mâncând pământul. Cât despre sentimentele lui, e băiat mare să facă față și să nu se lege de fete atât de tinere
Tu esti mica si inca nu stii ce vrei de la viata, dar vad ca el habar nu are de viata. Crede el ca o sa tina o relatie de casatorie cu o persoana mai mica cu 14 ani? Nu ca nu ar fi cazuri, sunt destule, dar parerea mea este ca implica lipsa de maturitate a cel putin un partener, eu stiu ca in lumea asta echilibru este cheia, iar un echilibru din punct de vedere al relatiilor este ca partenerii sa aiba varsta relativ apropiate (se accepta si mici diferente de 1, 2, 3, 5 ani), situatii relativ apropiate, aspect apropiat (nu unul 2, 00 m si altul 1 m 50 cm etc), altfel totul este un esec si poate sa para o parodie cu stan si bran.
Parerea mea ca nu are minte acest domn, iar tu esti o pustoaica inca sa zic asa. Altfel de ce ar fi adus vorba de casatorie? din gluma?
Pe scurt, ai grija. Are probleme destul de mari la mansarda daca se comporta/vorbeste asa. Incearca sa scapi de el sau da ignore. Nu mai acorda atentie, pentru ca il faci sa creada altceva.
Sigur ca l-ar afecta. Te vrea doar la pat. Dar tu nu ii cedezi. Nu cred sa aiba ceva sentimente serioase.
Nu mai continua cu el dacă nu simți nimic pentru el... Nu o sa te mai vezi scăpată de el după aceea
Considerand ca prima apare atractia fizica, apoi se dezvolta sentimentele, iar in cazul tau, pentru ca afectiunea oferita de tine e redusa, putem vorbi doar de atractie fizica (sexuala).
Cu siguranta ar ramane dezamagit, dar isi va reveni mai repede decat ai crede.
In plus, ce adult cu scaun la cap s-ar combina cu o adolescenta inca frageda si visatoare? Deci e clar ca interesele expuse nu sunt ceea ce par. Si ma tem ca cea pacalita esti de fapt tu.
Pace
Asta vrea sa te scuture scăpa de el pana nu face o obsesie din asta nu e treaba ta dacă îl va afecta sau nu incedata pe tine nu te atrage acest om nici nu știu de ce îți mai pierzi timpul cu el dacă nu îl placi cu timpul acesta irosit ai putea face și altceva mai interesant sau ai putea cunoaște pe altcineva băieți sunt destui... Evita fboy ca ăștia doar te folosesc și trec la următoarea victima
Nu știu dar tare mi ca ești ipocrita "pe mine nu mar afecta nimic" mi greu sa cred asta eu cred ca ție îți place de el ca altfel nu continuai sa vb cu el și nici nu cred ca te ar interesa dacă va fi afectat sau nu incedata el nu te respecta.
Parerea mea este ca, daca crezi ca te vrea doar pentru un scop anume lasa-l acum cat inca nu e tarziu mai ales daca nu simti nimic pentru el. Poate daca vei ajunge in patul lui e posibil sa iti para rau.
Iar referitor la el daca l-ar afecta sau nu e posibil sa da e posibil sa nu dar eu sunt de parere ca cel mai mult conteaza propria persoana, fiecare dintre noi am suferit sau v-om suferii candva, totul e doar o chestiune de timp si fiecare dintre noi am devenit mai puternici dupa aceea.
Consider ca poti vorbi cu el si explicandu-i care este parerea ta si ca nu poti avea sentimente sau cel putin nu inca.
O zi frumoasa!
Peste 10 ani cand vei avea deja 2 copii, vei avea un singur gand: ce proasta am fost. Peste alți 5 ani cand vei fi tanara, frumoasa si cu experienta vei realiza ca de fapt umbli cu un moș iar prietenele tale cu baieti de 30 de ani. Asta in cazul in care nu e deja casatorit
În traducere:
"Salut lume, am găsit alt prost mai mare decât mine să-mi dea atenție și cred eu că pot să fac ce vreau cu el, nu-i așa că sunt atât de specială și demnă de toată lauda și atenția? Așa de bine mă simt cu mine însumi și așa de deșteaptă de nu mai pot, explodez, simțeam nevoia să vă spun și vouă
"
Răspuns:
Ai găsit într-adevăr un prostălău mai mare decât tine, te-ai realizat. Amândoi v-ați realizat de fapt, sunteți un exemplu de urmat. (la gunoi)
Măcar dacă e cât de cât băiat deștept și știe el ce știe, ar trebui să-ți rupă fâșu', că doar tu de fapt atât aștepți, dar e mai frumos când îți confirmă toată lumea și îți spune că-i ok și să-ți dea puțin pe față după care să îi ceri să îți facă o poză să ai ce-ți pune la profil pe FB.
Succes!
Mario1996 întreabă: