Puteti avea o casatorie foarte buna si daca va pastrati, fiecare, credinta, de altfel ambele sunt crestine.
Faptul ca apartineti unor denominatiuni crestine diferite nu va impiedica sa va casatoriti civil si sa aveti o casatorie reusita, cel mai mult conteaza iubirea si intelegerea reciproca.
Buna
Eu nu inteleg ceva la tine, daca tot esti sub anonimat, de ce intro luna ai 21 de ani, dupa 2 luni ai 23 si astazi ai 24 de ani si o fetita. ceva este putred...in fine
Cred ca cel mai bine ar fi sa intrebati un preot mai batran sa vedeti ce are de zis apoi veti sti ce aveti de facut.
O seara buna
Deocamdata da, apoi ajungeti voi la vreo intelegere, copilul ce religie are? daca este un om ok, nu ar trebui sa fie o piedica religia, doar sa nu dati dovada de fanatism fiecare in parte.o zi buna.
Ce nu pot intelege, este faptul ca tu cresti intr-un an, cat altii in doi.
-> pe 25 Septembrie 2013 spuneai ca ai 21 de ani
http://www.tpu.ro/......hi-in-jos/
-> pe 19 Ianuarie 2014 ai 23 de ani iar fetita ta, are 3 ani
http://www.tpu.ro/......ria-eu-am/
- > astazi ai 24 de ani, dar si-o fetita de 6 ani, faci misto de noi cu povestea asta, asa-i?
Da.
Oricum n-are nici-o relevanta daca esti casatorita religios/in acte sau nu. O faci doar asa pentru "siguranta", ca asta-i o nevoie de baza a femeilor.
Problema cu care te confrunti tu pentru mine ar fi inexistenta. Va iubiti, familiile sunt de acord (presupun), aveti cativa ani buni de cand sunteti impreuna, si piedica voastra e religia?
Sunteti amandoi atat de religiosi incat nu vreti sa va despartiti de biserica voastra? Diferentele dintre ortodocsi, catolici, penticostali sunt lucruri lipsite de importanta, si au aparut din vina oamenilor (mult prea stupizi incat sa inteleaga cu adevarat esenta )
Nu ar fi bine sa zapaciti pe viitor copilul vostru cu chestiile astea. eu am voie sa ma inchin la biserica de acolo si nu la cealalta, eu postesc, tu nu biserica mea are icoane, a ta e zugravita in alb, etc Nu il incarcati cu lucruri inutile, pe care nu le puteti intelege nici macar voi.
Se prea poate să aveți probleme mai târziu, dar nu este obligatoriu. Cel mai bine este să ajungeți la un acord comun. Încearcă să îl convingi să facă un compromis și să devină ortodox. Dacă te iubește, va face un compromis. Așa vei vedea cât de mult îi pasă de tine.
Eu zic să nu vă căsătoriți deoarece mai târziu vor aparea probleme.El va vrea să fie copilul pentcostal, iar tu ortodox asa că mai gândeste-te
Părerea mea este ca ar trebui sa va căsătoriti doar civil, fiindcă nu înseamnă ca dacă nu ești căsătorit religios nu crezi in Dumnezeu.Asa ca eu va sfătuiesc sa va căsătoriti doar civil!:*