| Swetlly122 a întrebat:

Nu mai suport sa aștept.Atunci când plac un băiat cu adevărat nu ii scriu fiindcă zic numai aiureli, dar când nu prea plac mă fac plăcută 100%, cum sa fac sa nu mai fiu așa? Și nu dau mesaj de teama că pararea lui contează cel mai mult și să nu mă creadă prostuță sau disperata

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu adevarat? Daca ar fi "cu adevarat", atunci ar fi un eveniment singular, nu s-ar intampla de mai multe ori. Daca ti-a trecut, n-a fost "cu adevarat". In fine, detalii...

Parerea lui conteaza cel mai mult - de ce? Cine e el si ce influenta pozitiva a avut sau are asupra vietii tale? Un strain si niciuna, deocamdata cel putin.
Pai chiar esti prostuta, draga mea. Pana in momentul cand vei realiza ca, in lucruri ce te privesc, parerea ta conteaza cel mai mult, esti prostuta. Ar trebui sa fii disperata sa reusesti sa nu ramai prostuta.
Esti reprezentarea gandurilor tale. Schimbandu-ti gandirea iti schimbi viata. Recomandarea mea este sa te intelegi cu sufletul tau, abia apoi cu al altora. Ar fi frumos, gen, stii... sa pui putin pret pe tine. Frumos pentru tine.
Cat timp incerci sa te faci placuta si iti subapreciezi propria-ti parere, inseamna ca nu ai caracter, ca gandurile-ti sunt in dezordine, ca nu ai o armonie interioara. Si da, ca esti prostuta. Nimic nu se schimba pana tu nu te schimbi tho.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Și o fată prostuță, poate fi drăguță.
Doamne dă să mă fac mare,
Ca un elefant micuț,
Să îmi crească mintea tare,
Să nu fiu așa prostuț.

| OrdanKarris a răspuns:

Barbatilor nu le plac muierile care cauta cu orice prilej sa nu li se ofere 100%. Cu mentalitatea asta, ai sa sfarsesti singura, asculta la mine.