Dar nu inteleg de ce ai atitudinea asta de om distrus. Nici daca pateau ceva careva din familia ta nu erai asa. E doar o fata, ce suferi asa de mult pentru ea? Mai ales ca ii esti indiferent.
Nu sunt toate fetele asa, eu nu as face asta, dar ea e inclinata sa fie o tarfulita din pacate, si asa va fi toata viata.
Ce simti tu nu cred ca e iubire, ci obisnuinta, te-ai obisnuit cu ea si fara ea te simti gol, atata tot. Ei bine, iti poti cauta alte fete dragute, iubitoare si devotate. Te asigur ca sunt, cel putin vreo 6 stiu eu
Parerea mea este ca ea nu tine la tine daca a vrut sa te lase pentru altul.Te cred ca vei suferi daca iti spun dar las-o sa caute ce-si doreste.Este foarte clar pentru mine ca ea vrea altceva de la viata.Pentru tine vad ca NU.
Las-o mai libera! nu fa ca mine ca o pierzi, ai mai multa incredere in ea. lasa sa plece daca te iubeste vine ea inapoi.
vrei sa vb cu tine pe privat? ca asa am patit si eu
Da
Da skype
Am decat mess, id: dedey_d3y68@yahoo.com
Eu nu am mess. vrei sa te ajut? fa un cont de Skype
Bună!
Dacă nu poți s-o lași (ceea ce ar fi, poate, cel mai indicat) atunci strânge din dinți și prefă-te mai indiferent. Caut-o mai rar, nu o mai întreba cu cine a vorbit și de ce. Fetelor nu le plac pisălogii, și nici geloșii. Dacă e să stea cu tine, o să stea. Dacă nu... orice ai face nu va sta.
Și termină cu prostia asta, că îți vine să te omori... Pentru o fată?! Haida-de! Sunt mii și mii de fete disponibile, doar uită-te în jur. Ai o viață înainte, o familie, o carieră de construit, viața e frumoasă cu toate greutățile ei.
Hai, revino-ți!