| Hoodooista123 a întrebat:

Hei TPU, nu stiu daca am ales categoria buna, dar in fine. Imi place de un baiat din clasa mea... dar nu stiu inca cat de mult ma place, eu sunt mai timida si sensibila, am aflat recent ca o colega de a mea vorbise cu el si el a zis socat si cu uimire ca ma place putin, dar s-a inrosit la fata dupa ce a zis asta XD Mda. si se uita la mine uneori. ce as putea face sa intaresc relatia asta dintre noi?

10 răspunsuri:
| Albastric286albastric a răspuns:

Pai încerca sa-l privești in ochii mai des vei crea o conexiune, sau sa te joci cu el, sa te joci cu parul lui, ii dai cate o pălmuță ...in locul tau nu as pune vreo prietenă sa intrebe acea persoană, pentru ca va vedea ca tu ești prea timidă, băieților nu le prea place asta

| Hoodooista123 explică (pentru Albastric286albastric):

XD Un raspuns amuzant XD
Pai si el e putin timid zic eu... uneori vorbeste, uneori nu XD

| Albastric286albastric a răspuns (pentru Hoodooista123):

laughing))
O fi, tu stii cel mai bine XD

Eh. macar ma place, dar nu recunoaste, cred ca ii e rusine blushing sau nu stiu... as vrea sa ii citesc gandurile XD

Ar fi fain dar, o poți face mai suptil, adică faci joculețe d.alea in care ii pui întrebări capcană si asa se va da singur de gol

Joculete hm. imi dai exemple please? XD

Asta nu știu
Sau pune pe cineva sa i tot zică că cică ati fi împreună, el va zice nu si la un moment dat va ceda si o să zică ca da
Sau un mod bunicel prin care sa ii spui ca il placi ar fi
Tu il întrebi:Sti ce e ala crush?
El: dacă zice
a)da.
Ii spui :Aa, voiam sa vad
Dacă zice
b)nu
Spui: tu esti unul
Bafta in iubire^_^

Mda, sunt distrusa, practic. mi-a dat block pe mess si un coleg a vorbit cu el spunandu-i ca vreau sa ii zic ceva, dar el a zis ca nu il intereseaza. ( am uitat sa mentionez ca acum cateva saptamani, el a zis unei colege ca ma place putin, dar nu vrea o relatie momentan si a zis sa nu mai insist pentru ca a avut o relatie recent ) si cred ca de aia mi-a dat block, fiindca am tot insistat ( practic recent la ora de religie, am incercat sa il imbratisez XD ), iar tot recent un coleg mi-a zis ca el ma place dar e prea rusinos ( nu stiu daca sa il cred ), dar si el se uita la mine. uneori. eu ma uit des la el. il urmaresc. si cand s-a intamplat sa il imbratisez, colegii vorbeau cu el ( nu stiu despre ce ).dar el zambea, avea chipul ala. stii cum... Si tot recent, am auzit de la un alt coleg ca lui ii place de o fata de la o alta scoala ( poate nu-i adevarat)
Si asa ca, dupa block si dupa atata suferinta pe care mi-am tot provocat-o, m-am hotarat ss vorbesc cu el luni, la scoala si sa ii zic ca imi pasa de el, ca il vad singurul baiat "stralucitor " ( nu stiu cum sa ma exprim, dar nu imi pot lua ochii dupa el) din clasa, am auzit ca iti place de o fata, sper sa fiti impreuna si sa va despartiti, ca sa intelegi durerea prin care trec eu acum, fiind inconstienta, eu gandeam diferit pana acum, dar am lasat lucrul asta sa ma influemteze asa tare, am plans de vreo 3 ori, fiindca m-am atasat, sunt imatura din pacate aici etc asta voiam sa ii zic, dar nu stiu. nu stiu. cum sa scap. nu vreau sa renunt la el, nu pot, nu stiu, il tot observ si nu e fiindca il si plac, dar il tot observ, sper sa ma asculte cand voi vorbi cu el la scoala.
Mda; -;

Tot ce pot zice este,, baftaaaa,, :*
Faza cu,, ii place de alta,, poate e sa te faca geloasă, nu știu

; -; Tot trista sunt