Cred ca pur si simplu a obosit ca tu sa il respingi si s-a " resemnat ", s-a impacat cu gandul ca tu nu il placi si asa i-au disparut in cele din urma sentimentele pe care le avea fata de tine. Acum dupa ce " s-a intors roata ", nu prea ai ce sa faci daca el nu te place decat sa iti accepti soarta. Eu cred ca el a inteles din prima doar ca se face ca nu intelege doar pentru a te pune sa treci prin ce a trecut el. *karma e de vina*
Si mama a fost in asa situatie. Era un tip superb, am vazut poze, si ea tot il baga in seama, voia sa fie cu el, el nimic. Atunci s-a enervat si si-a zis in sinea ei "noh, du.te la sokrata atunci!" Si tocmai la cateva zile dupa decizia asta, el a inceput sa o bage in seama, dar era prea tarziu. Daca a fost prea ingamfat si nesimtit sa realizeze atunci, inseamna ca nici nu era bun pentru ea, si l-a respins pana i.a trecut. Asa si la tine, daca ai fost prea,,,, ce stiu eu cum ai fost si nu ai vazut, acum e prea tarziu, sufera si mergi mai departe.
Spune-i direct ca-l placi si cere-ti scuze ca l-ai refuzat inainte! Nu fii fraiera, lupta pentru dragoste. Poate se-nmoaie asa... Unii sunt orgoliosi rau!
Oricât de mult te-ar place un băiat... dacă îl respingi de multe ori nu se va mai întoarce, cu excepția pupincuriştilor.
Mi.sa întâmplat si mie asta a fost foarte confuz totul. Dar ni.am luat inima in dinti si i.am spus (am fost împreună) Ps băieti nu uita usor o fata pe care au placut-o
DeadAndHate întreabă: