| RoxyRock69 a întrebat:

Pai e complicat.Imi place de un baiat dar avem o relatie complicata.Inainte cand nu il placeam, el ma placeam si eu il respingeam...Acum s-antors roata.Imi place de el si am incercat prin jdemii de moduri sa il fac sa inteleaga, dar el ori nu intelege ori... nu stiu ce sa ma fac.
Ma putetia ajuta?

Răspuns Câştigător
| anonima0101 a răspuns:

Cred ca pur si simplu a obosit ca tu sa il respingi si s-a " resemnat ", s-a impacat cu gandul ca tu nu il placi si asa i-au disparut in cele din urma sentimentele pe care le avea fata de tine. Acum dupa ce " s-a intors roata ", nu prea ai ce sa faci daca el nu te place decat sa iti accepti soarta. Eu cred ca el a inteles din prima doar ca se face ca nu intelege doar pentru a te pune sa treci prin ce a trecut el. *karma e de vina*

6 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Si mama a fost in asa situatie. Era un tip superb, am vazut poze, si ea tot il baga in seama, voia sa fie cu el, el nimic. Atunci s-a enervat si si-a zis in sinea ei "noh, du.te la sokrata atunci!" Si tocmai la cateva zile dupa decizia asta, el a inceput sa o bage in seama, dar era prea tarziu. Daca a fost prea ingamfat si nesimtit sa realizeze atunci, inseamna ca nici nu era bun pentru ea, si l-a respins pana i.a trecut. Asa si la tine, daca ai fost prea,,,, ce stiu eu cum ai fost si nu ai vazut, acum e prea tarziu, sufera si mergi mai departe.

| Lawliet14 a răspuns:

Spune-i direct ca-l placi si cere-ti scuze ca l-ai refuzat inainte! Nu fii fraiera, lupta pentru dragoste. Poate se-nmoaie asa... Unii sunt orgoliosi rau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S-a intors roata se pare. daca iti da cu praf de mers incontinuu e clar ca nu ii mai pasa de tine. mai sus zice bine, daca era unu pupincurist sarea pe tine de prima oara cand l-ai bagat din nou in seama dar asa se vede ca nu ii mai pasa de tine

| PsihopatX3 a răspuns:

Oricât de mult te-ar place un băiat... dacă îl respingi de multe ori nu se va mai întoarce, cu excepția pupincuriştilor.

| RoxyRock69 explică:

Multumesc de răspunsuri...
M-am resemnat.

| AnonimA47 a răspuns:

Mi.sa întâmplat si mie asta a fost foarte confuz totul. Dar ni.am luat inima in dinti si i.am spus (am fost împreună) Ps băieti nu uita usor o fata pe care au placut-o