Buna trebuie sa fii oprtimist si sa mergi mai departe pentru varsta ta maturitatea a venit mai repede decat trebuiea eu am 20 de ani am o poveste un pic aseamnatoare cu a ta doar ca eu n-am avut parte decat de un tata de al doilea care ma batea mereu dar viata merge inainte eu nu mi-am vazut tatal natural nici in fotografii dar asta este am 20 de ani si ma simt un om inplinit.Ma numesc Nicoleta si mi-a facut placere sa iti citesc povestea.
Imi pare rau pentru povestea ta, este foarte trista! Insa, roag-o pe mama ta sa mergeti impreuna la un psiholog sau la cineva care te poate ajuta in acest sens.
Uite un site foarte util, cu oameni care te pot ajuta si intelege. Am vazut o postare de-a lor TPU. http://www.telefonulcopilului.ro/
Mnda,ca de obicei...E atât de usor să faci rău unei persoane, chiar şi nişte simple cuvinte te pot răni.Aş vrea să te pot ajuta cu ceva, dar nu ai ce să le faci colegilor tăi, o să mai întâlneşti în viaţă astfel de persoane.Rămâi prieten în continuare cu Dacian şi ai grijă de tine.
Este un lucru bun ca te exprimi si nu trebuie sa-ti faci problemedin aceasta cauza.Sint sigur ca istoria familiei tale anseamna ceva pentru tine dar nu trebuie sa faci o drama din asta.Nu stiu ce motiv au colegii tai sa te trateze urit sau ti se pare tie. Cert este ca pentru tine cel mai important lucru este sa-ti iubesti mama daca ai si sa inveti atit de bine ancit sa fi foarte multumit de tine si pe drumul vietii tale vei gasi prieteni de calitate.
Buna Stefan,
Te ingrijoreaza ceva?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Numele tau imi aminteste de o persoana foarte draga mie.
Atat de mic si totusi atat de chinuit.
Nici eu n-am avut si nici nu prea am o viata prea grozava,dar mergem mai departe.
Ai o viata inainte, destept cu siguranta esti, de asemenea si foarte dragalas ca persoana.
Daca doresti, da-mi id-ul tau pe privat si putem vorbi, sa-mi spui mai multe
anonim_4396 întreabă: