| Nicoletaluca33 a întrebat:

Hei TPU puteti sa imi spuneti cateva idei de cadouri pentru un bunic?

Răspuns Câştigător
| POOLY a răspuns:

Buna nicoleta, uite ce idei am eu, poti sa ancerci ceva dragut cum ar fi un colaj cu fotografii ampreuna cu voi doi si familia sau, stiu si eu iesiti la o plimbare an parc doar voi doi iar dupa ce ajungeti an parc sa ai daruiesti o cana cu un mesaj dragut.Ca sa ai adunci aminte de vrmea cand era el tanar si oamenii comunicau prin scrisori poti sa ai faci si tu una iar anauntru sa scrii ceea ce simti si crezi tu despre el si o poza cu voi sau daca nu cumparai ceva ce sti ca ai place sau daca e ziua lui si vrei sa faci totusi ceva mai simplu dar frumos trezeste-te prima dimineata si gatesti ceva bun, sper sa ati folosesca

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Un set de barbierit complet, asta ii incanta pe mosnegi. Pasta normala, nu spray, un penson, aparat cu lame sau un set de 5 Gilette stil Bic, un after shave.

| seth2016 a răspuns:

O tableta si conexiune la net (nu glumesc).

| Violleta2022 a răspuns:

Buna Nicoleta, eu ti-as sugera sa-i cumperi bunicului ceva util: un plover ca acum vine frigul, o camasa groasa, manusi imblanite, ciorpai grosi, sau daca este pasionat de citit poti sa-i cumperi carti, ori un ceas de mana daca nu are ceva mai nou.
Batranii nu sunt pasionati de fotografii inramate, pernute colorate si alte dulcegarii de fetite, ceva serios si util, ca pentru un bunic!

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pijamale/o icoana/un tablou/papuci...
Indiferent ce ii vei duce, va fi tare fericit!
La multi ani bunicului tau happy

| RandomStudent a răspuns:

Ar fi un cadou frumos un ceas de mana.